Neler Yeni

Kasa fanlarini anakarta nasil baglayacagim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Omer gencer
1000063601.jpg

1000063602.jpg

1000063603.jpg

1000063604.jpg

1000063605.jpg

Arkadaslar kasa topluyorum ilk kez. Yukarıda belirttigim kablolar kasanin icinden cikti fanlari kablosu anladigim kadarıyla. İzlediğim videolarda da cha_fan yerine takin diyor. Ancak bir sorun var, bu usb gibi şeyden de 4 tane kablo cikiyor lakin kasada 4 tane fan var ve anakartta galiba ya 1 ya da 2 rane cha_fan soketi bulunuyor. Ben bunlardan bir tanesini mi takmaliyim? Hepsini nasil takacagim? Fan coklayici diye bir sey dediler ama bu coklayiciyi bir tane sokete takip diğer kablolari bu coklayiciya mi takmam gerek? Bilen arkadaslar nasil yapilacagini ayrintili olarak aciklarsa sevinirim

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Birol Olcaytürkan
Arkadaşım bu soruların hepsinin cevabını biliyorum ama burada anlatmakla olmaz. Anlattığımı yanlış anlayıp ters bir bağlantı yapar bütün sistemi yakarsın. En iyisi buradan yazışmayla alacağın yardımı, ya bilen bir arkadaşından ya da profesyonel bir bilgisayarcıdan al. Yanlış bir bağlantı sonucunda bütün bir sisteminden olma.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Arkadaslar kasa topluyorum ilk kez. Yukarıda belirttigim kablolar kasanin icinden cikti fanlari kablosu anladigim kadarıyla. İzlediğim videolarda da cha_fan yerine takin diyor. Ancak bir sorun var, bu usb gibi şeyden de 4 tane kablo cikiyor lakin kasada 4 tane fan var ve anakartta galiba ya 1 ya da 2 rane cha_fan soketi bulunuyor. Ben bunlardan bir tanesini mi takmaliyim? Hepsini nasil takacagim? Fan coklayici diye bir sey dediler ama bu coklayiciyi bir tane sokete takip diğer kablolari bu coklayiciya mi takmam gerek? Bilen arkadaslar nasil yapilacagini ayrintili olarak aciklarsa sevinirim
zor bir şey değilde video izleyerek yapsan daha iyi

Top Bottom