Tüm kablolara baktım fakat herhangi molex bağlantısı bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu kablolardan başka herhangi bir bağlayabileceğim kablo yok, bunlarda bu şekilde birbirine bağlı geldi. Kasa modeli: Raijintek PONOS Ultra MS4
Bir tanesinin ucu illa ki vardır anakarta bağlamak için, dikkatli bakTüm kablolara baktım fakat herhangi molex bağlantısı bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu kablolardan başka herhangi bir bağlayabileceğim kablo yok, bunlarda bu şekilde birbirine bağlı geldi. Kasa modeli: Raijintek PONOS Ultra MS4
Alıntıyı görüntüle
Baktığım kadarıyla bunları bağlayabileceğim bir güç bağlantısı bulamadım. Hepsini söktüm fakat herhangi bir bağlantı göremedim. Yardımcı olabilir misiniz, istediğiniz bir resim varsa atabilirim.kabloları takıp et fanların kablolarını bırbırıne takıp gondermısler olması gerktıgı gıbı bır ucunu bulup anakarta takıcan
sanırım fanlar argb
kabloları tek tek ayırdıysan hangı fana gıttıgını bul her fanda argb oldugu ıcın ıkı kablo olması lazım dıye dusunuyorum sonra onları bır bırıne baglayıp bosta kalanları anakarta takabılırsın kablo ların resımlerını atabılırsen guzel olurEvet fanlar argb olması lazım bildiğim kadarıyla, dediğiniz gibi tekradan bakıp bildiricem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktığım kadarıyla bunları bağlayabileceğim bir güç bağlantısı bulamadım. Hepsini söktüm fakat herhangi bir bağlantı göremedim. Yardımcı olabilir misiniz, istediğiniz bir resim varsa atabilirim.
kabloları tek tek ayırdıysan hangı fana gıttıgını bul her fanda argb oldugu ıcın ıkı kablo olması lazım dıye dusunuyorum sonra onları bır bırıne baglayıp bosta kalanları anakarta takabılırsın kablo ların resımlerını atabılırsen guzel olur
hocam aynı olay başıma geldi 1 ay önce fanların kablolarını seninki gibi birbirine bağladım fanlar çalışmıyordu kablo anlık ısınıyordu dikkat et kafaya göre bağlama yapma bilmiyorsan bilgisayarcıya götür benim bir tane fan kablosunun birisi kısa devre olmuş hatta kablo o kadar ısınmış ki erimiş bilgisayarcı gösterdi kabloyu anlık şaşırma yaşamıştımAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde yaklaşık 4 tane var yani 4 fanın kablosu. Bu kabloları birbirine bağlarsam eğer boşta kalmıyor.
Ben kendim bağlamadım, hazır bağlı bir şekilde geldi.hocam aynı olay başıma geldi 1 ay önce fanların kablolarını seninki gibi birbirine bağladım fanlar çalışmıyordu kablo anlık ısınıyordu dikkat et kafaya göre bağlama yapma bilmiyorsan bilgisayarcıya götür benim bir tane fan kablosunun birisi kısa devre olmuş hatta kablo o kadar ısınmış ki erimiş bilgisayarcı gösterdi kabloyu anlık şaşırma yaşamıştım
Peki kablolar nasıl bağlanmış resmini atma şansın var mıhocam aynı olay başıma geldi 1 ay önce fanların kablolarını seninki gibi birbirine bağladım fanlar çalışmıyordu kablo anlık ısınıyordu dikkat et kafaya göre bağlama yapma bilmiyorsan bilgisayarcıya götür benim bir tane fan kablosunun birisi kısa devre olmuş hatta kablo o kadar ısınmış ki erimiş bilgisayarcı gösterdi kabloyu anlık şaşırma yaşamıştım
psudan gelen gırısler nasıl pekı
Anakartının modelini söyler misin lütfenTüm kablolara baktım fakat herhangi molex bağlantısı bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu kablolardan başka herhangi bir bağlayabileceğim kablo yok, bunlarda bu şekilde birbirine bağlı geldi. Kasa modeli: Raijintek PONOS Ultra MS4
Alıntıyı görüntüle
Gigabyte B550M DS3HAnakartının modelini söyler misin lütfen
Hocam anakartınızın sağ alt kısmında sys fan yazıyor rgb olanları direkt olarak oraya takabilirsiniz eğer argb ise anakartınızda argb girişi yok bir kontrolcü ile halledebilirsiniz bu sorunudaGigabyte B550M DS3H