Neler Yeni

30.000tl ddr5 sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali imran Özkul
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
daha iyisini alabilirken şunu kullanmicam diye almamazlık yapılmaz bende
Sizin ki de baya güzel fp olarak ama 34.000TL. Benim özelleştirip attığım 26.000TL.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
1
30k ya windforce 4060 öneren arkadaşa selam olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali imran Özkul
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
30k ya windforce 4060 öneren arkadaşa selam
Arkadaşım aslında bunları referans alalım diye, bu ayarda önerebileceğiniz sistem var mı diye hazırlamıştı o sistemi. Her parça farklı yerden oluncada fiyat 30k lara çıkabiliyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali imran Özkul
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
PSU hakkında bilgim yok. RAM 2x16 GB dual olursa iyi olur. Goodram seçersen daha sonra aynısından 1 tane daha alabilirsin.
pckolik sitesini ilk defa duyuyorum bu arada. Guvenebilir miyim sizce. Ustelik fiyatta diger sitelere gore daha ucuz gibi duruyor.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
pckolik sitesini ilk defa duyuyorum bu arada. Guvenebilir miyim sizce. Ustelik fiyatta diger sitelere gore daha ucuz gibi duruyor.
Ben alışveriş yapmadım ama güvenilir bir yer. Forumda oradan sistem alanlar vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali imran Özkul
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ben alışveriş yapmadım ama güvenilir bir yer. Forumda oradan sistem alanlar vardı
tamamdir. teskkurler. sanirim bu sistemi alacagim. birkac ozellestirme yapip. oyle bir devirdeyizki fiyat birazcik ucuz gelince hemen supheleniyoruz. Benimde ddr5 sistem icin bu fiyat aklima takilmadi degil ama guvenilir bi site gibi duruyor.

Top Bottom