Mümkünse kasayı yere koymak yerine masanın üstüne al. Odayı elektrik süpürgesiyle ve lavanta yağıyla şöyle bir şıpır şıpır temizleCorsair S200+TG Kasası 2 hafta oldu toplayalı pcyi fena toz çekiyor toz yumağı oldu heryer bir tavsiyesi olan varmı?
lavanta yağına bambunun yaprak özünü damlatmazsa hiç temizlemesin daha iyi (!)Mümkünse kasayı yere koymak yerine masanın üstüne al. Odayı elektrik süpürgesiyle ve lavanta yağıyla şöyle bir şıpır şıpır temizle
Zaten masanın üstünde ve haftada 2 kere odayı temizliyorum özenle yinede toz oluyorMümkünse kasayı yere koymak yerine masanın üstüne al. Odayı elektrik süpürgesiyle ve lavanta yağıyla şöyle bir şıpır şıpır temizle
hocam fanlarınız son hızda çalışıyorsa yapacak bir şey yok gibi duruyor uçan tozu direk çekiyor çünkü içineZaten masanın üstünde ve haftada 2 kere odayı temizliyorum özenle yinede toz oluyor
Odanız da toz var hocam müstakil evmihocam fanlarınız son hızda çalışıyorsa yapacak bir şey yok gibi duruyor uçan tozu direk çekiyor çünkü içine
Haklı olabilirsin bu hafta bir deniyeyim düşük hızlarda çalistirmayi sağolasinhocam fanlarınız son hızda çalışıyorsa yapacak bir şey yok gibi duruyor uçan tozu direk çekiyor çünkü içine
hocam konu sahibi ben değilimOdanız da toz var hocam müstakil evmi
Evet evet yanlış seçmişim pardonhocam konu sahibi ben değilim
Sayilir diyeyim 7+2 ama en küçük odada benimOdanız da toz var hocam müstakil evmi
Şeyden dolayı müstakil evler de camlardan felan fazla toz girebiliyor ondan ama dert değil ara ara tozları al yola devamSayilir diyeyim 7+2 ama en küçük odada benim
Kasaniz eğer mesh kasaysa önüne gelen tozu maalesef içeriye alacaktır, bu sorunun iki çözümü var birisi cam kasaya geçmek ikincisi fanları düşük devirde çalıştırmak, son devirde çalıştırmanın çok artısı olmuyor zaten boş gürültü yapıyor.Sayilir diyeyim 7+2 ama en küçük odada benim