Sevdiniz figürleri içine koyabilirsiniz çok hoş duruyorShowcase topluyorum yine, soğutucu sonradan değişecek takılmayın yapıcı eleştiriye ve önerilere açığım (görsellik açısından)
rgb sleved kablo , coustom fan kapağı, coustom pusu couver ,rgb ramShowcase topluyorum yine, soğutucu sonradan değişecek takılmayın yapıcı eleştiriye ve önerilere açığım (görsellik açısından)
RGB sleeved kablolar geliyor lian li wireless yine. Fan kapakları olabilir aslında, figür ve LCD panelde düşünüyorumrgb sleved kablo , coustom fan kapağı, coustom pusu couver ,rgb ram
Evet figür tarafını düşünüyorum ben de, böyle hafif yeşillik katsak hoş duracak gibi sanki.Sevdiniz figürleri içine koyabilirsiniz çok hoş duruyor
hocam coustom iş yapacaksan bir insta sayfası önerebilirim abdullah abide reklamını yaptı diye hatırlıyorum zamanındaRGB sleeved kablolar geliyor lian li wireless yine. Fan kapakları olabilir aslında, figür ve LCD panelde düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet figür tarafını düşünüyorum ben de, böyle hafif yeşillik katsak hoş duracak gibi sanki.