Neler Yeni

Yardım KASA Güç tuşuna bir kere bastım açılmadı ikincide çalıştı bir sorun olurmu

merhabalar kasamın güç tuşuna ilk bastığımda sertmi basamadım bilmiyorum fakat ikincide bastım açıldı şuan sorunsuz çalışıyor fakat sistemde sıkıntı olma ihtimali varmı baya pimpirğim bu konuda eğer bir arıza olsaydı çalışmazdı değilmi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
merhabalar kasamın güç tuşuna ilk bastığımda sertmi basamadım bilmiyorum fakat ikincide bastım açıldı şuan sorunsuz çalışıyor fakat sistemde sıkıntı olma ihtimali varmı baya pimpirğim bu konuda eğer bir arıza olsaydı çalışmazdı değilmi
Sorun yoktur endişelenmene gerek yok

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
1de neden açılmadı acaba ondan baya taktım hocam kafama
Hocam belki tam basamamıssındır öyle düşün bu sorun tekrarlarsa konuyu yükseltirsin bilgili arkadaşlar yardımcı olucaktır

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
tam basamaışsındır belki bir şey olmaz korkmaya gerek yok eğer bir daha yaşarsan yaz

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

NespaY

80+ Silver
PSU nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer bir daha yaşarsan sorun olma ihtimali vardır
Merhaba durum tekrar yaşandı fakat hafif bastığım için oldu galiba biraz bastırmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

corsair rm750

Hocam belki tam basamamıssındır öyle düşün bu sorun tekrarlarsa konuyu yükseltirsin bilgili arkadaşlar yardımcı olucaktır
Biraz sert basmak gerekiyor anlaşılan

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Merhaba durum tekrar yaşandı fakat hafif bastığım için oldu galiba biraz bastırmam gerekiyor

corsair rm750

Biraz sert basmak gerekiyor anlaşılan
tamam ozaman sıkıntı yok dert etme pc aniden kapanmıyorsa oyun oynarken falan sıkıntı yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
hocam arkadaşta bir pc var 3 5 basışta açılıyor denk gelmiştir korkmayn.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
durum normalmi yani kasam corsair 465x bas çek olunca değil biraz bastırınca açılıyor hemen durum normalmi baya korkmaya başladım lütfen bakınız
sende biraz bastır tam algılamıyordur oalbilir normal korkma

Top Bottom