Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
Ben de onu kastediyorum ya sana. Satıcı yurtdışı satıcı ve amazon lojistik ile göndermiyor ürünü
Ben de onu kastediyorum ya sana. Satıcı yurtdışı satıcı ve amazon lojistik ile göndermiyor ürünü
arkadaşın linkine tıklar mısın ?
Oraya tıkladım zaten 668 Tl vergi dahilarkadaşın linkine tıklar mısın ?
Bizimki geldi hocam ayıptır söylemesi patates ve tavuk yaptık gayet güzel. Hayırlı olsunEvet hocam aras kargoya verilmiş yarın bir gün gelecek inş. Xbox gamepad ile beraber almıştım
Ben de çıkmıyor la ban falan mı yedimOraya tıkladım zaten
Hayırlı olsun hocam nasıl beğendiniz mi? Bende gelince bi tavuk çevirme yapcam merak ediyorum.Bizimki geldi hocam ayıptır söylemesi patates ve tavuk yaptık gayet güzel. Hayırlı olsun
Ödeme kısmınde ithalat vergisi diye belirtiyor. Vergi eklenmiş hali.satın alma kısmında böyle çıkıyor buna vergi ekleniyor mu ki emin olamadım?
Kanka ben de amazon lojistik ile gönderilir yazmıyor. Siz de yazıyor problem yok yani. Benim hesapta bir şey olabilirsatın alma kısmında böyle çıkıyor buna vergi ekleniyor mu ki emin olamadım?
Hocam ben çok yemek yapmaktan anlamam ama annem beğendi yani tavuğu güzeldi patateside güzeldi. İlk geldiğinde yapamamışız patatesi ve o patates kötü oldu ama bu seferki baya kıtır ve güzeldi. Tavsiyem makine ilk geldiğinde içi boş 15 20 dk açık bırakın çünkü yeni olduğu için bayağı plastik kokuyor.Hayırlı olsun hocam nasıl beğendiniz mi? Bende gelince bi tavuk çevirme yapcam merak ediyorum.
Açık bırakın dediğim çalışsın yani içi boşHocam ben çok yemek yapmaktan anlamam ama annem beğendi yani tavuğu güzeldi patateside güzeldi. İlk geldiğinde yapamamışız patatesi ve o patates kötü oldu ama bu seferki baya kıtır ve güzeldi. Tavsiyem makine ilk geldiğinde içi boş 15 20 dk açık bırakın çünkü yeni olduğu için bayağı plastik kokuyor.