Neler Yeni

Öneri Kasa için fan önerisi

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Merhaba, elimde Dark GUARDIAN Pro kasa var. Kasanın üst tarafına iki adet ve CPU soğutucuya da ekstra bir adet daha fan takmak istiyorum fakat hangi fan iyidir/kötüdür bilgim yok.
Fazla pahalı olmayan, hava akımı güzel 3lü, 4lü fan kiti önerebilir misiniz?

Bir de bir sorum olacak, fan kitinden çıkan fan kontrolcüyü CPU Fan kısmına bağlarsam eğer CPU sıcaklığına göre otomatik mi ayarlar hızını?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
CPU fanları farklı olur. Kasa fanları farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcin ve bütçen nedir?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CPU fanları farklı olur. Kasa fanları farklı.

Hıı, o zaman CPU fanı da önerebilir misiniz ayriyeten

5900x, 400₺ civarı toplam

Dark Freezer x127 soğutucu var, idare ediyor tek fanıyla gayet güzel bir şekilde, bir fan daha takarsam bir tık daha rahatlar diyorum.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
240mm lik bir sıvı soğutma alın hem fan yuvaları dolar, hem soğutma işlemini yapmış olursunuz.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
240mm lik bir sıvı soğutma alın hem fan yuvaları dolar, hem soğutma işlemini yapmış olursunuz.
Sıvı soğutucular çok pahalı geliyor gözüme ve pek güvenemiyorum, içinde ki sıvının akma, bitme gibi durumları oluyor diye okudum o yüzden uğraşmak istemiyorum onunla.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Sıvı soğutucular çok pahalı geliyor gözüme ve pek güvenemiyorum, içinde ki sıvının akma, bitme gibi durumları oluyor diye okudum o yüzden uğraşmak istemiyorum onunla.
5900x için önereceğim soğutma da pahalı gelecektir size. örn: Scythe Fuma 2 - Sıvı soğutma ise: Arctic Liquid Freezer II - 240
Şu an işlemci soğutucusu olarak ne kullanıyorsun.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
5900x için önereceğim soğutma da pahalı gelecektir size. örn: Scythe Fuma 2 - Sıvı soğutma ise: Arctic Liquid Freezer II - 240
Şu an işlemci soğutucusu olarak ne kullanıyorsun.
Dark Freezer x127 kullanıyorum, tek fanı var ve bir fan daha eklemek istiyorum sadece. Yeni bir soğutucu istemiyorum.
İlerleyen zamanlarda değiştirmek istersem Noctua NH-D15 falan düşünüyorum zaten ama pek ihtiyaç duymuyorum, OC yapmıyorum.
O yüzden istediğim şey 1 adet CPU fanı ve çoklayıcı, bir de 3'lü/4'lü fan kiti kasa için.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Dark Freezer x127 kullanıyorum, tek fanı var ve bir fan daha eklemek istiyorum sadece. Yeni bir soğutucu istemiyorum.
İlerleyen zamanlarda değiştirmek istersem Noctua NH-D15 falan düşünüyorum zaten ama pek ihtiyaç duymuyorum, OC yapmıyorum.
O yüzden istediğim şey 1 adet CPU fanı ve çoklayıcı, bir de 3'lü/4'lü fan kiti kasa için.
Bende sistemi toplarken bir stok fan gibi bir şey taktılar geçtiler sanıyorum. bir saniye hemen öneriyorum.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

Şimdi bundan 3 tane alsam, bir de çoklayıcı alsam ve çoklayıcıyı CPU Fan kısmına taksam üstteki fanlarda işlemcinin sıcaklığına göre çalışır değil mi? Yanlış düşünmüyorum

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Şimdi bundan 3 tane alsam, bir de çoklayıcı alsam ve çoklayıcıyı CPU Fan kısmına taksam üstteki fanlarda işlemcinin sıcaklığına göre çalışır değil mi? Yanlış düşünmüyorum
onun için 4pinli fan alman lazım. fakat o konuda çok bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,642
Üyeler
166,792
Son üye
RRaybon
Top Bottom