Neler Yeni

Kasa ısınıyor yardım edersenız sevınırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Arda
Arkadaslar merhaba yeni bi kasa topladim :
Anakart : Gigabyte B450M S2H
islemci : Ryzen 7 2700
Ekran karti : MSI Radeon ARMOR RX580 8GB 256bit
RAM : Xpg 8x8 16GB 3000mhz
SSD : 240GB Everest
Sistem bu ancak neden oluyor bilmiyorum csgoyu 180 250 arasi fpsde oynuyorum cok daha dusuk sistemler 350-400 fps alirken benim bu sistemle bu degerleri almam olanaksiz geliyo belirtilere gelicek olursak ekran karti cok isiniyor fun standart calisirken bende MSI afterburner ile funlari manuel olarak 100de 100e aliyorum sicaklik olmuyo ozaman yine ayri bi detaya gelirsek ben bi cahillik yaptim guc kaynagi 600w alicaktim 500 - 600 TL diye aldim gittim sifir icin guc kaynagi olan bi kasa aldim kasanin guc kaynagida 600w ancak sordugum bazi kisiler guc kaynagi dandik diyolar gercek 600w degildir diyolar. bide ayri bi parantez icinde bu parcalarin uyumu yani darbogaz yapma ihtimali varmi.. yanlis anlamayin ama lutfen bilgili arkadaslar yardimci olsun ben pek bilmiyorum kulakdan dolma bilgilerle sonuc malesef boyle oldu simdiden herkese tesekkur ederim

beritankorkusuz

80+ Silver
Hangi kasayı aldın dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emirhan Şahin
Isınma sebebi tamamen armor serisi almandan kaynaklı, gidip sapphire alsaydın böyle olmazdı ya da asus ben armor serisi aldığım da ısı çok fazlaydı sapphire aldım bir gram ısınmadı

Top Bottom