Neler Yeni

Kasa kablo montajı

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Merhaba sistem topluyorum bir tek ekran kartı kaldı almadığım nasıl birleştirme yapacağım yani ana kart üzerine kabloları nasıl takıcam küçük küçük tek pinlik kablolar var bununla ilgili bir video varmı teşekkürler

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Merhaba sistem topluyorum bir tek ekran kartı kaldı almadığım nasıl birleştirme yapacağım yani ana kart üzerine kabloları nasıl takıcam küçük küçük tek pinlik kablolar var bununla ilgili bir video varmı teşekkürler
Donanım arşivinin tüm toplama rehberlerini izlemeni tavsiye ederim :) Ve pc alındıktan sonra yapılması gerekilenler videosunuda :) Ondan sonra yapabileceğine inanıyorum . Ve keşke aldığın site de var ise montaj ve kurulum hizmetini seçseydin :)

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım arşivinin tüm toplama rehberlerini izlemeni tavsiye ederim :) Ve pc alındıktan sonra yapılması gerekilenler videosunuda :) Ondan sonra yapabileceğine inanıyorum . Ve keşke aldığın site de var ise montaj ve kurulum hizmetini seçseydin :)
parça parça aldım

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
parça parça aldım
Anladım :) Kabloları anakartın üstündeki yazıları okuyarak yerlerini bulmaya çalışada bilirsin biraz zor olur ama önce videoları izlesen biraz olsun kavrarsın :)

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım :) Kabloları anakartın üstündeki yazıları okuyarak yerlerini bulmaya çalışada bilirsin biraz zor olur ama önce videoları izlesen biraz olsun kavrarsın :)
büyük şeyleri takabilirim ama şu küçük tek pinler kafa karıştırıyor

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Ben Baştan Söyleyeyim El Pratikliğin Yoksa Bir Bilen Birisine Toplattır Malum Yanlış Kablo Bağlarsan Büyük Sıkıntılar Açabilirsin Elektronik Eşya Hata Kabul Etmez...

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
büyük şeyleri takabilirim ama şu küçük tek pinler kafa karıştırıyor
Bilen birinden yardım alabilir yada bir bilgisayarcıya gidip birlikte yapabilirsiniz :) Hayırlı olsun bu arada darısı bizlerin başına :)

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Bilen birinden yardım alabilir yada bir bilgisayarcıya gidip birlikte yapabilirsiniz :) Hayırlı olsun bu arada darısı bizlerin başına :)
sokağa çıkma yasağı var çıkamıyorum işte yaş tan dolayı Daha iyileri sizin olsun

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
sokağa çıkma yasağı var çıkamıyorum işte yaş tan dolayı Daha iyileri sizin olsun
İnşallah sağ ol . Bilen biriyle görüntülü arama ile iletişime geçip yardım alabilirsin :) Bu kişi forum dan da olabilir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,417
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom