Neler Yeni

Kasa önerebilir misiniz?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar iyi forumlar. Toplamda sistem için (Monitör dahil değil) 5600-6000 tl bütçem var. Şimdilik bu bütçenin tamamıyla ekran kartsız bir sistem toplayıp daha sonradan ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu bütçeli bir sistemde kasa olarak ne önerirsiniz?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Sadece dış kasa olarak mı soruyorsunuz yoksa parçalar dahil mi ?
Sadece kasa ise bütçe nedir ?

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Arkadaşlar iyi forumlar. Toplamda sistem için (Monitör dahil değil) 5600-6000 TL bütçem var. Şimdilik bu bütçenin tamamıyla ekran kartsız bir sistem toplayıp daha sonradan ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu bütçeli bir sistemde kasa olarak ne önerirsiniz?
Bütçeniz nedir ve içinde sistem olsun mu?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece dış kasa olarak mı soruyorsunuz yoksa parçalar dahil mi ?
Sadece kasa ise bütçe nedir ?
Sadece kasa olarak yani kasa ve PSU da olabilir tabii ki. Kasa için ayrı bütçe ayırmadım çünkü ne kadar ayıracağımı bilmiyorum ekran kartsız diğer bileşenler için toplamda 5500-6000 tl civarı bi bütçem var işlemci olarak i5-11400, m2 ssd olarak kingston a2000 500gb ve anakart olarakta B560 S2H almak istiyorum ama ram,kasa ve PSU olarak ne alacağımı bilemediğim için sırayla sormaya karar verdim ve şimdi bu yüzden kasayı sordum. yani kasa için ayırdığım bir bütçe yok sadece toplamda ekran kartsız diğer bileşenler için 5600-6000 tl bütçem var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz nedir ve içinde sistem olsun mu?
Sadece kasa olarak yani kasa ve PSU da olabilir tabii ki. Kasa için ayrı bütçe ayırmadım çünkü ne kadar ayıracağımı bilmiyorum ekran kartsız diğer bileşenler için toplamda 5500-6000 TL civarı bi bütçem var işlemci olarak i5-11400, m2 ssd olarak kingston a2000 500gb ve anakart olarakta B560 S2H almak istiyorum ama ram,kasa ve PSU olarak ne alacağımı bilemediğim için sırayla sormaya karar verdim ve şimdi bu yüzden kasayı sordum. yani kasa için ayırdığım bir bütçe yok sadece toplamda ekran kartsız diğer bileşenler için 5600-6000 TL bütçem var.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

Weknys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efe Atış
Gamepower Horizon Rgb Mesh Panel Oyuncu Kasası var bende kumanda ile kontrol edebiliyorsunuz ve inanılmaz soğutuyor oyun oynarken kasanın temperli camı açıkken elim üşüyor bence almalısınız ben tek kasa olarak aldım incehesaptan fakat o seçeneği kalkmış psu lusunuz almanızı önermem aşşağıdaki linkten alabilirsin n11 üzerinden

fotoğraftaki gibi değil görünümü özelden isterseniz canlı bi şekilde atabilirim şuan görüntüsünü

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
ben bu küçücük kasayı almanı önermem ben beğenmedim ama sana kalmış banada bunu al demişlerdi ama asla çünkü fan sayısı az ve bence kumandalı olması benim için +1 puan kazanıyo
önerdiğiniz kasa gamepower horizon onu almak kdr saçma bir şey olamaz bence o bütçede
ve yazılımdan ayarlamak varken kumandadan ayarlamak saçmalık yeterli cevabı aldığını düşünüyorum...

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Gamepower Horizon Rgb Mesh Panel Oyuncu Kasası var bende kumanda ile kontrol edebiliyorsunuz ve inanılmaz soğutuyor oyun oynarken kasanın temperli camı açıkken elim üşüyor bence almalısınız ben tek kasa olarak aldım incehesaptan fakat o seçeneği kalkmış psu lusunuz almanızı önermem aşşağıdaki linkten alabilirsin n11 üzerinden

fotoğraftaki gibi değil görünümü özelden isterseniz canlı bi şekilde atabilirim şuan görüntüsünü
Sizin attığınız kasa alması bana göre biraz mantıksız.
önerdiğiniz kasa gamepower horizon onu almak kdr saçma bir şey olamaz bence o bütçede
ve yazılımdan ayarlamak varken kumandadan ayarlamak saçmalık yeterli cevabı aldığını düşünüyorum...
Sizin attığınız MSI MAG FORCE 100R da bana göre biraz küçük bir kasa

Top Bottom