hocam videolarda 7700xt daha iyi gibi duruyor ben de vatandan sistemi aldım ama emin değilim amaRtx 4060 ti 16g açık ara daha iyi
hocam videolarda 7700xt daha iyi gibi duruyor ben de vatandan sistemi aldım ama emin değilim amaRtx 4060 ti 16g açık ara daha iyi
Bu sistemin şuan ki alternatifi budur. Karşılaştırma yapabilirsiniz. İkisi de güzel sistem aklına hangisi yatarsa tercih edin.Teşekkürler. Boşuna para harcamayayım şimdi farklı yorumlarda dinlemek istiyorum.
İstediğin ne? Onu belirle önce, fhd mi 2k mı? Ne tür oyunlar oynayacaksın? Bütçen ne? İçine sinen hangisi? Bunları düşünerek alışverişini yapmalısın. Paran varsa 4070 superli 42b olan kasayı al ama bütçen yoksa pch-gg11 al derim.Bu şekilde oldu, ram ve ssd upgrade ettim.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de böyle bir kasa var, Batu Özkan'ın ayarladığı bir kasa, bu nasıl sizce? Fiyat baya yüksek gerçi.
Alıntıyı görüntüle
Bir de bu şekilde bir kasa yaptım.
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak bir de bu var arkadaşlar,
Alıntıyı görüntüle
Tüm hazır kasaları uprage ettim, tek sorun f/p ve karar verme süreci.
İstediğin ne? Onu belirle önce, fhd mi 2k mı? Ne tür oyunlar oynayacaksın? Bütçen ne? İçine sinen hangisi? Bunları düşünerek alışverişini yapmalısın. Paran varsa 4070 superli 42b olan kasayı al ama bütçen yoksa pch-gg11 al derim.
Dostum sen kararını verebildin mi? Benim fikrim kararını etkilemesin, önce istediklerini listele önüne benceBlack friday zamanı daha da düşer mi diye kararsızım açıkçası, önceden sistemi belirleyip, beklemeyi düşündüm. Siz nasıl yapılmasını önerirsiniz?