Gamepower Warcry öneririm. En beğendiğim kasalardan bir tanesi.
Evet güzel duruyor, sanırım ekstra 3 fan daha almak gerekiyor.Gamepower Warcry alabilirsiniz, en beğendiğim kasalardan birisidir.
Onun hakkında bilgim yok, ama bence stok olarak da odadaki konuma göre güzel bir hava sirkülasyonu sağlayacağını düşünüyorum.Evet güzel duruyor, sanırım ekstra 3 fan daha almak gerekiyor.
Zaten 6 fanla geliyor 1 tane egzoz fanı eklesen yeterliEvet güzel duruyor, sanırım ekstra 3 fan daha almak gerekiyor.
600-700 gibi bütçelere 4 fanlı Corsair 4000x satılıyor. Hazır sistemle alıp sıfır satan onlar nasıl sizce?
Alınabilir tabi ki güzel bir model.Evet güzel duruyor, sanırım ekstra 3 fan daha almak gerekiyor.
600-700 gibi bütçelere 4 fanlı Corsair 4000x satılıyor. Hazır sistemle alıp sıfır satan onlar nasıl sizce?
Onun hakkında bilgim yok, ama bence stok olarak da odadaki konuma göre güzel bir hava sirkülasyonu sağlayacağını düşünüyorum.
Alınabilir tabi ki güzel bir model.
+3 fan tamamen kişisel tercih, eklemeseniz de hava akışı olacaktır.
Warcry'da fanları alta ve üste takarsanız ekran kartını daha iyi soğutabilir.Antalya'da oturuyorum, hava çok sıcak biliyorsunuz. Masanın üstünde kasa. 4000x mi tercih etmeliyim, warcy mi? Hava akışı olarak hangisi daha iyi? Yoksa 4000d airflow falan mı?
Airflowun önü delikli yapıda olduğundan fan eklemesiyle 4000x'ten daha iyi hava akışına sahip olur ama warcry 6 fana sahip.6 fan iyi iş görür diye düşünüyorum.Antalya'da oturuyorum, hava çok sıcak biliyorsunuz. Masanın üstünde kasa. 4000x mi tercih etmeliyim, warcy mi? Hava akışı olarak hangisi daha iyi? Yoksa 4000d airflow falan mı?
Altta ki üçlüyü egzoz olarak kullanacağız sanırım. Karar veremedim şu an. Warcy güzel duruyor , 4000d airflow ile aralarında 300tl kadar var. Bu farka değer mi?Warcry'da fanları alta ve üste takarsanız ekran kartını daha iyi soğutabilir.