Tam olarak neresi görmem lazımResim atabilirmisin
hemen atıyorumResim atabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak neresi görmem lazım
kasaya açma düğmesine bağlanan anakarta bağlı power switch kablosundan gelen buton kırıldı bunu nerden sipariş edebilirimResim atabilirmisin
bulabildinizmiResim atabilirmisin
hayır o değil hemen bir daha fotoğraf atıyorumResimden pek bisey anlamadım ama aradıgın sey bu olabilir
Atx Anakart Power Açma Kapama Butonu 4466A Kablosu Kasa On/Off Fiyatları ve Özellikleri
Atx Anakart Power Açma Kapama Butonu 4466A Kablosu Kasa On/Off en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
bu kabloyu bulabilirmisiniz.Resimden pek bisey anlamadım ama aradıgın sey bu olabilir
Atx Anakart Power Açma Kapama Butonu 4466A Kablosu Kasa On/Off Fiyatları ve Özellikleri
Atx Anakart Power Açma Kapama Butonu 4466A Kablosu Kasa On/Off en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
bulabildinizmiResimden pek bisey anlamadım ama aradıgın sey bu olabilir
Ama hiç hişey yok neredeyseBro arastirdim 10 dk felanda sadece kasanın ismini öğrenebildim oda zalman z9 u3 dogruysa