Yardım Kasa renk sorunu (Airhawk Duo)

Doc Psycho

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
389
Videoda izledim renk ayarlarını res tuşuyla yapıyordu ben de kontrolcüden çıkan bir kabloyu sys fan yerine taktım (anakart b450m s2h) bir de hdd led power kablosunu çıkarıp taktım fanlar önceden tek renk kırmızıydı şimdi renk de yok iki boş kablo var ama anakartta takacak yer yok. Farklı bir şey yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios hatası verdi bunları yaptıktan sonra

Hiçbir şey anlamadım.
ARGB kablosu kasanın kendi kontrolcüsüne bağlı mı?
Kontrolcüde 2 tane pin olması gerek, ona reset switch kablosunu takarsan reset tuşuna bastığında efektler değişir.

Hiçbir şey anlamadım.
Kontrolcüde 2 tane pin olması gerek, ona reset switch kablosunu takarsan reset tuşuna bastığında efektler değişir.
Reset sw kablosu anakarta takılı

Hiçbir şey anlamadım.
Hiçbir şey anlamadım.
Kasa sata girişle çalışıyor fanlar kasa kontrolcüsüne bağlı kontrolcüden çıkan 4 pinli kabloyu sys fan yerine taktım

Bu güzel bilgi için teşekkürler!
Başka yok ki ben napayım :)

Ekler

• 15968997227253718881176469797563.jpg
    15968997227253718881176469797563.jpg
    1.6 MB · Hit: 61
Kasa sata girişle çalışıyor fanlar kasa kontrolcüsüne bağlı kontrolcüden çıkan 4 pinli kabloyu sys fan yerine taktım

Başka yok ki ben napayım :)
Fanların 3 pinli ARGB kabloları nerede dostum? Boşta durmuyorlar İnşallah?

Attığım görselde super fan 1-2-4e takılı geldi zaten
Kontrolcünün gücünü alacağı SATA güç kablosu takılı anladığım kadarı ile.
Takılıyken kontrolcüde 2 tane pin var bak yan yana, ona bir tornavida ile dokundur, efekter değişiyor mu bi' bakalım.

Reset switch'in girebileceği tek bir yer var, o da burası. Burayı dene.
Alıntıyı görüntüle
Anakarttan çıkardım oraya taktım değişmedi kontrol kalemi dokundurdum yine olmadı anlamadım normalde çalışıyor

Anakarttan çıkardım oraya taktım değişmedi kontrol kalemi dokundurdum yine olmadı anlamadım normalde çalışıyor
Du

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri