Neler Yeni

Yardım Kasa seçiminde kararsiz kaldim (nzxt)

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
H5 flow edition ile h510 flow arasında fark var mıdır? Hangisini tercih etmeliyim. Arada 140 tl var. Sıkıntı olmaz yani.
Ve ekstra fan almam gerekir mi?

B3kl3n3n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah kul
Merhaba h510 flow aldım bir hafta önce siyah beyaz olan modeli 2 adet 120 mm fan ile geliyor 3 pinli. soğutması yetmediği için 3 adet de fan seti aldım. soğutması şuan yeterli seviyede ama 1700 tl kasa+ 750 tl de fan seti birde fan çoklayıcı nerdeyse 2500 tl ye geldi kasa bana. degermi bence değmez ne istediğine göre değişir aslında. sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba h510 flow aldım bir hafta önce siyah beyaz olan modeli 2 adet 120 mm fan ile geliyor 3 pinli. soğutması yetmediği için 3 adet de fan seti aldım. soğutması şuan yeterli seviyede ama 1700 TL kasa+ 750 TL de fan seti birde fan çoklayıcı nerdeyse 2500 TL ye geldi kasa bana. degermi bence değmez ne istediğine göre değişir aslında. sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.
Arkada 1 önde 1 fanla mi geliyor?

B3kl3n3n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah kul
Evet anakarta bağlamak için fan çoklayıcı da alman lazım ama yeterli gelmiyor kasa için. Camı kapatığın zaman sıcaklık baya artıyor. şuan 5 adet fan baglı ancak sogutuyor 2 önde 1 arkada 1 üste birde ekran kartının alt kısmına klipsle tuturdum.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet anakarta bağlamak için fan çoklayıcı da alman lazım ama yeterli gelmiyor kasa için. Camı kapatığın zaman sıcaklık baya artıyor. şuan 5 adet fan baglı ancak sogutuyor 2 önde 1 arkada 1 üste birde ekran kartının alt kısmına klipsle tuturdum.
Baktigim videolara göre o kadar gerek yok gibi bilmiyorum. Benim suanki düşüncem 120mm sıvı soğutmayı öne takıp öndeki fani çiftlemek.

Top Bottom