Neler Yeni

Yardım Kasa temizliği için basınçlı hava spreyi önerisi

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Kasamı temizlemek için uyguna kutu basınçlı hava spreyi almak istiyorum idarelik. Hangi mağazalardan gidip alabilirim ve hangi ürünleri önerirsiniz? (Kasanın içini donanım değişimi için açıcam da açmışken de temizlemek istiyorum, o yüzden mağazadan direkt satın almak istiyorum).

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Fiyatlarına baktım da bitince çöpe atılacak sıkıştırılmış hava için çok pahalı duruyor. Onun yerine tamircilerin kullandığı üfleme pompalarından alınabilir 150TL civarında gözüküyor şuan.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Yavuz
Kurutma makinesi vur yada yakınında marangoz varsa kompresörünü kullanabilirsin.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlarına baktım da bitince çöpe atılacak sıkıştırılmış hava için çok pahalı duruyor. Onun yerine tamircilerin kullandığı üfleme pompalarından alınabilir 150TL civarında gözüküyor şuan.
Link atar mısın

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Kompresör anasını ağlatmasın. Saç kurutma da zararlı diyorlar bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Migros vs. Marketlerde var mıdır
Migrostan emin değilim de yapı marketlerde olması muhtemel

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,216
İsim
yusuf ecer
Bu tarz ürünler daha çok işinizi görür hocam ama kullanırken dikkatli olun genelde kullanıcılar son devir açıp ekran kartına yakından tutup fanları kırıyorlar. Uzaktan tutmanız yetiyor temizlemek için.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Bu tarz ürünler daha çok işinizi görür hocam ama kullanırken dikkatli olun genelde kullanıcılar son devir açıp ekran kartına yakından tutup fanları kırıyorlar. Uzaktan tutmanız yetiyor temizlemek için.
Mantıklı, fön makinası bile yeter bence

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Kasamı temizlemek için uyguna kutu basınçlı hava spreyi almak istiyorum idarelik. Hangi mağazalardan gidip alabilirim ve hangi ürünleri önerirsiniz? (Kasanın içini donanım değişimi için açıcam da açmışken de temizlemek istiyorum, o yüzden mağazadan direkt satın almak istiyorum).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaprak mı süpürüyorsun

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kompresörle yıllardır temizliyorum çok yakından tutmazsanız ve fanları da elinizle tutup dönmesine izin vermezseniz zararı yok. Sonuçta amaç toz kaldırmak.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,216
İsim
yusuf ecer
Top Bottom