Neler Yeni

Öneri Kasa Temizliği ve Termal Macun Değişimi Hakkında

lexerotk

80+ Bronze
Kasamı alalı nerdeyse 1 yıl oldu fakat ben üstündeki tozları almak dışında herhangi bir bakım yapmadım. Kasamı ne sıklıkla temizlemem gerek?

Ayrıca termal macun konusuda var. Yenilemem gerekiyormu? Gerekiyorsa hem ekran kartı hemde işlemci için kaç gramlık ve f/p termal macun önerisi yapabilirmisiniz?

Muddi

80+ Bronze
Kasamı alalı nerdeyse 1 yıl oldu fakat ben üstündeki tozları almak dışında herhangi bir bakım yapmadım. Kasamı ne sıklıkla temizlemem gerek?

Ayrıca termal macun konusuda var. Yenilemem gerekiyormu? Gerekiyorsa hem ekran kartı hemde işlemci için kaç gramlık ve f/p termal macun önerisi yapabilirmisiniz?
Valla hocam 1 yildir icini ellemediysen tabii ki temizle. Macun adiyse de degsitir. https://www.hepsiburada.com/alseye-...agaza=demirtekno52&url_src=and-product-detail

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muddi

80+ Bronze
teşekkürler hocam. Fazla gelmez bu termal macun demi? yada gelirse ben bunu 1 sene sonra kullanabilirmiyim? kuruma falan yaparmı durduk yere?
Yok hocam Ürün aciklamasini oku bence ve yorumları da. Bu ürün ortalama 3 yıla kadar dayaniyor ve kendini koruyabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam Ürün aciklamasini oku bence ve yorumları da. Bu ürün ortalama 3 yıla kadar dayaniyor ve kendini koruyabiliyor.
Baska markalara para verip 50 kere surmenin mantigi yok 😂

lexerotk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

MX 4 veya terhmal girizly varken bunu alma

lexerotk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Tamam hocam çok teşekkürler. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

mx 4 ü çok duyuyorum fakat termal grizzly sanırım pahalıydı. ve hangisi hocam o markanın birsürü macunu var
Bunu Amazon dan al

lexerotk

80+ Bronze
Top Bottom