Kasa temizliği

Reaksiyon skoru
1
Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile i temizlemeliyim

Kasanın içi ne kadar pis veya tozlu? Eğer ciddi bir iş gerektirmiyorsa bir parçasını çıkarmak mantıksız ben kurutma makinesiyle denedim tozlar genede yapışık kalıyor onun dışında ıslak olmayacak şekilde nemli bir bez ile kenarları üstünün tozunuda fırça gibi bir şeyle almanı öneririm yanlış bir bilgim varsa benide uyarınız :)

İnternet te süpürge ile de temizleyen vardı neden olmıycağını açıklarmısınız
Süpürge üfleyen değil çeken bir alet ve sen anakartın üstüne yapıştırıp tozu çektiremeyeceğin için makinanın üfleyip atması en sağlıklısı ve en kullanışlısı olacaktır.

Senin Demiş Olduğun Aletler Sağlıklı Olmaz. Bilgisayarcıların Kullandığı Kompresör İşini Görür.

Sürtünen hava statik elektrik oluşturur bunu göz önünde bulundurun elektrikli süpürge ile pc den yere döküleni temizleyin içini değil. Saç kurutma makinesi ile temizleyin ancak pc yi hemen fişe takıp çalıştırmayın ve devre elemanlarına eliniz değdirmeyin. Onun dışında temizlik yapabilirsiniz.

Kasanın içi ne kadar pis veya tozlu? Eğer ciddi bir iş gerektirmiyorsa bir parçasını çıkarmak mantıksız ben kurutma makinesiyle denedim tozlar genede yapışık kalıyor onun dışında ıslak olmayacak şekilde nemli bir bez ile kenarları üstünün tozunuda fırça gibi bir şeyle almanı öneririm yanlış bir bilgim varsa benide uyarınız :)
Üstü dedim ama ekran kartı fanı işlemci fanı anakart vs. oraların tozu

Kompresör diye bir şey var ne olduğunu bende bilmiyorum bilgisayar temizleme videolarına göre çoğu kompresör kullanıyor. diş fırçası gibi şeylerle de temizliyorlar. youtube dan bilgisayar temizleme videoları izleyerek temizleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,266
Üyeler
188,063
Son üye
EHakann
Geri