umutyildiz23
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile i temizlemeliyim
İnternet te süpürge ile de temizleyen vardı neden olmıycağını açıklarmısınızSüpürge olmaz saç kurutma makinasını soğuğa alarak temizleyebilirsin. @umutyildiz23
eğer para vermek istersen ve daha işlevli temizlemek istersen el kompisörü alabilirsin.Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile i temizlemeliyim
Büyük hasarlara sebep olabilirsin onlan, riskli.İnternet te süpürge ile de temizleyen vardı neden olmıycağını açıklarmısınız
Süpürge üfleyen değil çeken bir alet ve sen anakartın üstüne yapıştırıp tozu çektiremeyeceğin için makinanın üfleyip atması en sağlıklısı ve en kullanışlısı olacaktır.İnternet te süpürge ile de temizleyen vardı neden olmıycağını açıklarmısınız
Üstü dedim ama ekran kartı fanı işlemci fanı anakart vs. oraların tozuKasanın içi ne kadar pis veya tozlu? Eğer ciddi bir iş gerektirmiyorsa bir parçasını çıkarmak mantıksız ben kurutma makinesiyle denedim tozlar genede yapışık kalıyor onun dışında ıslak olmayacak şekilde nemli bir bez ile kenarları üstünün tozunuda fırça gibi bir şeyle almanı öneririm yanlış bir bilgim varsa benide uyarınız![]()
Dostum vakumun varsa en iyi onla olurKasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile i temizlemeliyim