Kasa temizliğini nasıl yapılır ?

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlar kasa temizliği hakkında bazı sorularım var :
1)Ne sıklıkta temizlemeliyim ve temizlemedikçe fanda biriken tozlar yüzünden bir tık daha sesli çalışır mı ?
2) Youtubeda bazı videolar izlerken kasa içi temizliğinin saç kurutma makinesinin soğuk tarafının kullanılarak yapıldığını gördüm eğer bu doğruysa benim saç kurutma makinem eski olduğu için sadece sıcak tarafı var ve bileşenlere büyük ihtimalle zarar verir. Bunun için alternatif bir öneriniz var mı

Şimdiden yardımcı olup olmayan herkese teşekkür ederim

Arkadaşlar kasa temizliği hakkında bazı sorularım var :
1)Ne sıklıkta temizlemeliyim ve temizlemedikçe fanda biriken tozlar yüzünden bir tık daha sesli çalışır mı ?
2) Youtubeda bazı videolar izlerken kasa içi temizliğinin saç kurutma makinesinin soğuk tarafının kullanılarak yapıldığını gördüm eğer bu doğruysa benim saç kurutma makinem eski olduğu için sadece sıcak tarafı var ve bileşenlere büyük ihtimalle zarar verir. Bunun için alternatif bir öneriniz var mı

Şimdiden yardımcı olup olmayan herkese teşekkür ederim
ben ayda bir temizliyorum.Sana da öneriim ayrıca ses ve sıcaklık artışı olur.
Kurutma makinasını önermem ozaman.Bezle silebildiğin kadarını sil.

ben ayda bir temizliyorum.Sana da öneriim ayrıca ses ve sıcaklık artışı olur.
Kurutma makinasını önermem ozaman.Bezle silebildiğin kadarını sil.
Ekran kartının üzerindeki o değişik pin gibi şeyler var ya onlara zarar verir mi bezle silmek ?

Fön Makinesi, elektrik süpürgesi gibi aletler önerilmemelidir. Bu konuda en iyi temizleme aracı kuru, yumuşak, tüy dökmeyen bir bez olacaktır.

Fön Makinesi, elektrik süpürgesi gibi aletler önerilmemelidir. Bu konuda en iyi temizleme aracı kuru, yumuşak, tüy dökmeyen bir bez olacaktır.
Teşekkürler kardeşim

Geri