KASA ÜZERİNDE Kİ LED TUŞUNA BASTIĞIMDA PC RESET ATIYOR

sal1hzz

80+
Reaksiyon skoru
0
kasamın üzerinde led tuşuna bastığım anda reset atıyor kasayı kuzenimden aldım sıfır değil led kontrol kumandası var mı bilmiyorum kasa markam frisby modelini bilmiyorum famların modeli ise frisby fcl f1266b
ana kartım asus prime h610m-k d4
yardımcı olursanız çok iyi olur kabloları nasıl bağlıcam hiç bi fikrim yok isteyen instadan yazsın daha detaylı olur aşşağıya d akasamın içini atıyorum
1000082455.webp

Ekler

• 1000082455.webp
    1000082455.webp
    159.5 KB · Hit: 15
Güç tuşun normal mi çalışıyor ?

Güç tuşun normal mi çalışıyor ?
evet güş tuşuna bastığımda açılıp kapanıyor ama yanında ki led yuşuna bastığımda reset atıyor biraz araçtırdım switch falan bişryler dediler ama hiç anlamma kanla bu işlerden

evet güş tuşuna bastığımda açılıp kapanıyor ama yanında ki led yuşuna bastığımda reset atıyor biraz araçtırdım switch falan bişryler dediler ama hiç anlamma kanla bu işlerden
PNY yazısının altında (düz baktığında) En soldaki kablo değil mi kasadan gelen ? O led girişinin bir solunda değil mi tam gözükmüyor. En soldaki hangi girişte ve sağdakinin pinleriyle uyumlu mu sokmaya çalışmadan bakar mısın?

PNY yazısının altında (düz baktığında) En soldaki kablo değil mi kasadan gelen ? O led girişinin bir solunda değil mi tam gözükmüyor. En soldaki hangi girişte ve sağdakinin pinleriyle uyumlu mu sokmaya çalışmadan bakar mısın?
kablonun altında aafp yazıyor başka uyumlu bir giriş göremiyorum

kablonun altında aafp yazıyor başka uyumlu bir giriş göremiyorum
aafp ne alaka kasadan gelen led kablosunu mu aafp yazan yere taktın ? Audio o. Yoksa taktığın kablo mu aafp?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,907
Üyeler
187,263
Son üye
CooLpecT
Geri