Klavyen Mekanik mi? Kasa için bir şey diyemeyeceğim onun için ben de takipteyim. Klavye için bütün tuşları sök leğen gibi bir kabın içine deterjanlı ılık-sıcak (çok sıcak olmayacak) Suyla beraber karıştır sonra hepsini silip bi havlunun üzerine diz güzel bir şekilde onları kururken bi fırçayla klavyenin üstündeki tozları al.Arkadaşlar merhaba, Mesh kasaya sahibim ve içi çok kolay toz olabiliyor, aynı şekilde klavyemde de toz birikiyor. Bu tozları nasıl temizleyebilirim önerdiğiniz bir alet ya da yöntem var mı?
klavye mekanik değil hayır, bilgisayar içi için böyle bir alet iş görür mü acabaKlavyen Mekanik mi? Kasa için bir şey diyemeyeceğim onun için ben de takipteyim. Klavye için bütün tuşları sök leğen gibi bir kabın içine deterjanlı ılık-sıcak (çok sıcak olmayacak) Suyla beraber karıştır sonra hepsini silip bi havlunun üzerine diz güzel bir şekilde onları kururken bi fırçayla klavyenin üstündeki tozları al.
Elektronik olmayan kısımları,kasanın iç ve dış kısımlarını,nemli bir bezle alabilirsin. Elektronik olan kısımlarda ne olacağını bende bilmiyorum.klavye mekanik değil hayır, bilgisayar içi için böyle bir alet iş görür mü acaba
Hodbehod 710W Hava Kompresörü Elektrikli Hava Üfleme Körüğü 199,99 TL yerine 139,00 TL
![]()
Hava Kompresörü Modelleri ve Fiyatları - n11
Hava Kompresörü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hava Kompresörü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Teşekkür ederimElektronik olmayan kısımları,kasanın iç ve dış kısımlarını,nemli bir bezle alabilirsin. Elektronik olan kısımlarda ne olacağını bende bilmiyorum.
Membran klavye temizliği için örnek video atıyorum: