1060 için yeterli olacak mıdır 550w birde ses durumu nedir kasanın beni fan sesi çok rahatsız ediyor sessiz ve etkili çalışması önemli benim içinCorsair Spec-Delta RGB alırken dikkat et içerisinde Corsair VS 550W 80+ Güç Kaynağı olması gerek.
mb511 .Şuan ki kasam çok fazla fan sesi yapıyor bu yüzden değişmek istiyorum bildiğiniz sessiz,görüntüsü güzel ve kasa güç kaynağı birleşik bildiğiniz kasalar var mı
kasanın ses durumu nasıl kullanıyorsanız fanlarından çok ses geliyor mu ?mb511 .
tecrube ettiğiniz kadarıyla fanlar sessiz miCorsair Spec-Delta RGB
fan hızlarının düşürürsem ısınma yaşamaz mıyım ?Bütçe belirtebilirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. 1060 sisteme 550w bence yeterli olacaktır. Ayrıca hava sirkülasyonu iyi bir kasa tercih edip fan hızlarını düşürürseniz ses probleminin önüne geçebilirsiniz.
Hangi işlemci , soğutucusu ve kasayı kullandığınız önemli. Eğer çok güçlü parçalar değillerse performansı etkileyecek kadar ısınma yapacağını düşünmüyorum. Fanlar zaten hala çalılıyor olacak.fan hızlarının düşürürsem ısınma yaşamaz mıyım ?
Fazlasıyla yeter. Ses yok gibi çalıştığını anlamıyorsunuz.1060 için yeterli olacak mıdır 550w birde ses durumu nedir kasanın beni fan sesi çok rahatsız ediyor sessiz ve etkili çalışması önemli benim için
corsair spec deltaŞuan ki kasam çok fazla fan sesi yapıyor bu yüzden değişmek istiyorum bildiğiniz sessiz,görüntüsü güzel ve kasa güç kaynağı birleşik bildiğiniz kasalar var mı