Kasa. Ve psu onerisi

MertEfe

80+
Reaksiyon skoru
38
Frisby fc 8890 kasa nasildir kullanan varmi veya bu fiyat bandında sogutmasi iyi olan goruntusu iyi olan ve içerisinde hazir olarak gelen psu lu kasa önerilerinizi bekliyorum bu kasadan kullanan varsa onlarin da yorumlarını bekliyorum ve birde son soruma gelecek olursak sanirim bu kasa icinde dahili olarak gelen 650w lik psu nun 80+ sertifikasi yok bu sertifika neden onemlidir ne ise yarar yorumlarinizi beklıyorum
Screenshot_20200621-112527.webp

Uzak dur cok çok kotu kasa. Spec delta alabilirsiniz

Frisby fc 8890 kasa nasildir kullanan varmi veya bu fiyat bandında sogutmasi iyi olan goruntusu iyi olan ve içerisinde hazir olarak gelen PSU lu kasa önerilerinizi bekliyorum bu kasadan kullanan varsa onlarin da yorumlarını bekliyorum ve birde son soruma gelecek olursak sanirim bu kasa icinde dahili olarak gelen 650w lik PSU nun 80+ sertifikasi yok bu sertifika neden onemlidir ne ise yarar yorumlarinizi beklıyorum Alıntıyı görüntüle
80+ verimliliği gösteriyor
Bu kasanın hava alacağı yer yok ön tarafından gereksiz ısınır

Kasa kötü içindeki psu desen c4. Bütçe belirtin daha iyisini önereyim.

Frisby fc 8890 kasa nasildir kullanan varmi veya bu fiyat bandında sogutmasi iyi olan goruntusu iyi olan ve içerisinde hazir olarak gelen PSU lu kasa önerilerinizi bekliyorum bu kasadan kullanan varsa onlarin da yorumlarını bekliyorum ve birde son soruma gelecek olursak sanirim bu kasa icinde dahili olarak gelen 650w lik PSU nun 80+ sertifikasi yok bu sertifika neden onemlidir ne ise yarar yorumlarinizi beklıyorum Alıntıyı görüntüle
900tl ye Carbide spec delta var

Frisby almayın hocam bu fiyata bunun yerine msı mag forge, dark guardian, corsair spec delta gibi kasalar alın yanına da fsp'nin 80+ bir psu sunu alın.

Kullanıyor musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır ama önünde orta boyut bir mesh panel ve Corsair vs550 akım korumalı psu var çok daha kaliteli yani

kasa kötü kardeşim

Bu kasa elinde varsa kullan ama fanları ön tarafa ama kasanın içinden tak ,bu şekilde havayı alır sıcaklık 10 derece değişiyor.Ama almadıysan daha kaliteli markalar varken onlara yönel. O kasanın içinde ki psu yu denedim , ve sıkıntı yaratmadı.

Hayır ama önünde orta boyut bir mesh panel ve Corsair vs550 akım korumalı PSU var çok daha kaliteli yani
Onun fanlarini kontrol edebiliyor muyuz uygulama ile veya kumanda ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasa elinde varsa kullan ama fanları ön tarafa ama kasanın içinden tak ,bu şekilde havayı alır sıcaklık 10 derece değişiyor.Ama almadıysan daha kaliteli markalar varken onlara yönel. O kasanın içinde ki PSU yu denedim , ve sıkıntı yaratmadı.
Hayır elimde degil satin alacajtim sormak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,449
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri