Neler Yeni

Kasa ve sıvı soğutma Önerisi

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Arkadaşın attığı sıvı soğutma ile ne farkları var acaba ? Bilmediğim öğrenmek istediğim için soruyorum. Her ikisi de 360mm?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıkçası ben de tam bilmiyorum. Ama ID-COOLING yerine SilverStone tercih etmeniz daha iyi olacaktır. SilverStone sıvı soğutmadan kaynaklabilecek olan her türlü sorunda masrafları karşılıyor. ID-COOLING de kötü değil ama ben SilverStone tercih ederdim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
Açıkçası ben de tam bilmiyorum. Ama ID-COOLING yerine SilverStone tercih etmeniz daha iyi olacaktır. SilverStone sıvı soğutmadan kaynaklabilecek olan her türlü sorunda masrafları karşılıyor. ID-COOLING de kötü değil ama ben SilverStone tercih ederdim.
Bu bilgi şuanlık en iyisi diyebilirim teşekkürler :D

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Ekosistem istersen alabilirsin;
ekosistem tam olmuyor kasa fanları ile bu fanlar farklı

Xpg battlecruiser almayı düşünüyorum kasa olarak sıvı soğutma olarak xpg düşünüyorum.
Başka sıvı soğutma tavsiyeleriniz var ise yardımcı olabilir misiniz?

Sıvı soğutma max bütçe :1K
kasa ile ilgili soru varsa cevapalarım suan kullanıyorum

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger

Marka aynı sonuçta. :)

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram

Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur. Td500 veyahut bu kasayı düşünüyordum tasarım olarak daha çok hoşuma giden bir kasa oldu soğutma performansı olarak da tavsiye etmişlerdi. Bir kullanan olarak sizden de avantaj ve dezavantajlarını öğrenmem iyi olur..

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur. Td500 veyahut bu kasayı düşünüyordum tasarım olarak daha çok hoşuma giden bir kasa oldu soğutma performansı olarak da tavsiye etmişlerdi. Bir kullanan olarak sizden de avantaj ve dezavantajlarını öğrenmem iyi olur..
bende td500 ile arasında kalmıştım ama aldıktan sonra iyiki almışım dedim kasada o kadar çok opsiyon var ki adamlar heryerine bir şey koymuş kendi zevkine göre build edebiliyorsun hava akışı çok iyi ön cam ile toz filtresi arasında neredeyse 3 cm var.

dezavantaj olarak çok bir şey görmedim ilk kasam olduğu için galiba

Top Bottom