Arkadaşlar kasa ve soğutma önerisi yapabilecek kimse varmı işlemcim r7 7800x3d anakart msi mag b650 tomahawk sıvı soğutma olursa 3 fanlı birsey takmak gerek ve üste takmak istiyorum kule tipi sogutucunun da sığması gerek
Bütçe nedirArkadaşlar kasa ve soğutma önerisi yapabilecek kimse varmı işlemcim r7 7800x3d anakart msi mag b650 tomahawk sıvı soğutma olursa 3 fanlı birsey takmak gerek ve üste takmak istiyorum kule tipi sogutucunun da sığması gerek
7K gibi düşünebilirsin üstadımBütçe nedir
Kasanın teknobiyotikde stoğu bitti için zam yedi hocam güzelinden stok bekleyebilirsin sana kalmış 2.8k'yı normal fiyatıArkadaşlar kasa ve soğutma önerisi yapabilecek kimse varmı işlemcim r7 7800x3d anakart msi mag b650 tomahawk sıvı soğutma olursa 3 fanlı birsey takmak gerek ve üste takmak istiyorum kule tipi sogutucunun da sığması gerek
Reis enermax düşünmüyorum kasa olarak corsair 4000d airflow önerir misinKasanın teknobiyotikde stoğu bitti için zam yedi hocam güzelinden stok bekleyebilirsin sana kalmış 2.8k'yı normal fiyatı
Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.060,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3000d, 4000d hiç önermem üstü 360mm desteklemiyor ve enermax soğutucu iyidir hocam 7800x3d'yi soğutur ucuz kaliteli düşünmemek için hiç bir sebep yok desem yeridirReis enermax düşünmüyorum kasa olarak corsair 4000d airflow önerir misin
Bilmiyorum Reis niyeyse bi önyargı var sanki kafamda bende anlamadım kasa olarak cooler master td500 v2 önerir misin o destekliyor mu üstü 360mm3000d, 4000d hiç önermem üstü 360mm desteklemiyor ve enermax soğutucu iyidir hocam 7800x3d'yi soğutur ucuz kaliteli düşünmemek için hiç bir sebep yok desem yeridir
öneririm muazzam kasa ancak pahalıBilmiyorum Reis niyeyse bi önyargı var sanki kafamda bende anlamadım kasa olarak cooler master td500 v2 önerir misin o destekliyor mu üstü 360mm
3500 tl gibi kanka onu alacağım da içine sıvı soğutma ayarlayamadım belki kule tipi soğutucu ile alırımöneririm muazzam kasa ancak pahalı
nerde 3500tl hocam bi linkini atabilirmisiniz. ikinci el mi alacaksınız ve soğutucu olarak hala daha attığım enermax liqmaxflo'yu öneririm3500 tl gibi kanka onu alacağım da içine sıvı soğutma ayarlayamadım belki kule tipi soğutucu ile alırım
vatanda kankamnerde 3500tl hocam bi linkini atabilirmisiniz. ikinci el mi alacaksınız ve soğutucu olarak hala daha attığım enermax liqmaxflo'yu öneririm
Gerçekten mivatanda kankam
o zaman güzel fiyat hocamvatanda kankam