furmark testini açın hocam , space basın ses geliyorsa coil whine vardır , forumdaki bir arkadaş söylemişti sağolsun bende öyle anladım ekran kartında cw olduğunuPC de ne yapmam lazım coil whine olup olmadığı sistemim 1-2 Güne gelir nasıl anıcam
Hocam ses gelmiyorsa yokmudur coil whinefurmark testini açın hocam , space basın ses geliyorsa coil whine vardır , forumdaki bir arkadaş söylemişti sağolsun bende öyle anladım ekran kartında cw olduğunu
genelde en kolay bu şekilde tespit ediliyor diye biliyorum onun dışında valorant olur lol olur girin fps sınırını kaldırın ses varsa cw vardırHocam ses gelmiyorsa yokmudur coil whine
Fps sınırını nasıl kaldırcam hocam bilmiyorum da onu furmark testi için link atar mısınız bide gelince denicemgenelde en kolay bu şekilde tespit ediliyor diye biliyorum onun dışında valorant olur lol olur girin fps sınırını kaldırın ses varsa cw vardır
Hangi oyuna girin hocam oyun söyleyebilirmisinizbir kaliteli oyuna gir kasa zaten sana sinyali verir sesten .D
2k kalitede COD Warzone 2.0 giriyorum ben.Kulaklık olmadan duyuluyor kasadan ses.Ekran kartından cızırtı tarzı ses geliyorHangi oyuna girin hocam oyun söyleyebilirmisiniz
hocam fark etmez bende yüksek fpsteyken veya yük altındayken oluyor , furmarkta bile belli olur direkt ztn ağır oyuna girmeye gerek bile yok yinede denersinizHangi oyuna girin hocam oyun söyleyebilirmisiniz
arkadaş ile aynı sistemi aynı gün sipariş etmiştik , bende cw çıktığı için korkmuş olabilir hocam sonuçta o kadar para veriyoruz üzücü bir durum her ne kadar performansa etkisi olmasada..Hocam sabahtan beri 10. Konun heralde,ne coil whineymis anlamadim bu kadar kafaya takma manyak olursun bak
Hocam olay o degil arkadas sabahtan beri ayni konuyu 10 kere acti ayni cevaplari herkes 100 kere yazdi ondan bahsediyorumarkadaş ile aynı sistemi aynı gün sipariş etmiştik , bende cw çıktığı için korkmuş olabilir hocam sonuçta o kadar para veriyoruz üzücü bir durum her ne kadar performansa etkisi olmasada..