V Vulks 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,049 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,031 27 Haziran 2020 #1 Kasanın USB kısmındaki yerde bir delik var altında H yazıyor ve o delikten kırmızı ışık yanıp sönüyor .Niye yandığını bilen var mı?
Kasanın USB kısmındaki yerde bir delik var altında H yazıyor ve o delikten kırmızı ışık yanıp sönüyor .Niye yandığını bilen var mı?
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Reaksiyon skoru 38,618 27 Haziran 2020 #2 Disk aktivite ışığı. Diskinde yazma veya okunma işlemi yapılıyorsa o LED'in yanması normal, sorun yok.
Disk aktivite ışığı. Diskinde yazma veya okunma işlemi yapılıyorsa o LED'in yanması normal, sorun yok.
V Vulks 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,049 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,031 27 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evet oyun indiriyordum saol içim rahatladı crazyreign yazmış: Disk aktivite ışığı. Diskinde yazma veya okunma işlemi yapılıyorsa o LED'in yanması normal, sorun yok. Devamı için tıklayın... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Haziran 2020 Evet oyun indiriyordum saol içim rahatladı crazyreign yazmış: Disk aktivite ışığı. Diskinde yazma veya okunma işlemi yapılıyorsa o LED'in yanması normal, sorun yok. Devamı için tıklayın...
Evet oyun indiriyordum saol içim rahatladı crazyreign yazmış: Disk aktivite ışığı. Diskinde yazma veya okunma işlemi yapılıyorsa o LED'in yanması normal, sorun yok. Devamı için tıklayın... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Haziran 2020 Evet oyun indiriyordum saol içim rahatladı crazyreign yazmış: Disk aktivite ışığı. Diskinde yazma veya okunma işlemi yapılıyorsa o LED'in yanması normal, sorun yok. Devamı için tıklayın...