Ben olsam açmam oradan gelen havanın fazla etkisi olacağını sanmıyorum ya da ilk yazdığım mesajda da belirttiğim gibi mıknatıslı toz filtresi koy illa mıknatıslı olacak diye bir şey yok arkadan bantla kenarlarından kasaya yapıştırırsınSiyah kağıt yapıştırdım koli bandı katladım arkasına yapıştırdım koli bandı gözükmüyor. Normal duruyor ama delikler açmam gerekiyor mu? Çünkü delikliydi
Toz filtresi yok elimde siyah kağıt vardı onu yapıştırdım toz olmasın diyeBen olsam açmam oradan gelen havanın fazla etkisi olacağını sanmıyorum ya da ilk yazdığım mesajda da belirttiğim gibi mıknatıslı toz filtresi koy illa mıknatıslı olacak diye bir şey yok arkadan bantla kenarlarından kasaya yapıştırırsın
İleride eline geçerse ya da bulursan yaparsın toz filtresini fakat kasanın içinden bant yapıştırma bırakır zamanla kendini ekran kartı fanlarına falan yapışır birde başına sıkıntı çıkarmasınToz filtresi yok elimde siyah kağıt vardı onu yapıştırdım toz olmasın diye
Dediğin gibi kare siyah bir kağıt koyduysan delik aç kürdanlaToz filtresi yok elimde siyah kağıt vardı onu yapıştırdım toz olmasın diye