Kasadan 2 kısa 1 uzun bip sesi geliyi

Barniie

80+
Reaksiyon skoru
1
2 gün önce gamegarajdan gravix-5a modeli hazır sistemi aldim kasa 2 gundur sorunsuz calisiyordu bugun pc boştayken 2kisa 1uzun bip sesi geldi ama herhangi bi hatayla karşılaşmadım sistemi yeniden baslattim yakalsik bi 15-20 dk sonra kisa tek bip sesi geldi daha sonrasinda 1 - 1.5 saat kadar kullanmaya devam ettim herhangi bi ses veya hatayla karşılaşmadım ama ses beni tedirgin etti sizce neyden kaynaklı olabilir

2 gün önce gamegarajdan gravix-5a modeli hazır sistemi aldim kasa 2 gundur sorunsuz calisiyordu bugun pc boştayken 2kisa 1uzun bip sesi geldi ama herhangi bi hatayla karşılaşmadım sistemi yeniden baslattim yakalsik bi 15-20 dk sonra kisa tek bip sesi geldi daha sonrasinda 1 - 1.5 saat kadar kullanmaya devam ettim herhangi bi ses veya hatayla karşılaşmadım ama ses beni tedirgin etti sizce neyden kaynaklı olabilir
Biraz araştırdım ejran kartı arızası olabilir denmiş istersen sök tak yap bide furmark testi yapmayı dene

Bende ekran kartindan kaynaklı olduğu sonucuna vardım ama kafama takılan şey bu hatayı alan kişiler ya hiç görüntü alamıyor yada biosta kalıyor ben ise cs oynarken aldım ve sorunsuz calismaya devam etti farklı bisey olma ihtimali var mı (ekran kartını aksam sök tak yapar dönüş sağlarım)

Hocam ekran kartını sök tak yaptim ayriyetten ramleri söküp yerlerini değiştirdim ancak problem cozulmedi bilgisayarı normal kullanirken hic bir sorun yok ancak oyuna girince girdigim an biplemeye başlıyor ekran kartı ve ram harici nerde sıkıntı olabilir veya ekran kartının bozuk olma ihtimali var mı

afterburner ile gir oyuna bip sesi alana kadar değerleri takip et anlık bi değişim oluyor mu değerlerde diye

Hocam sanırım oyunla ilgili değil ekran kartı yüke binince bu sesi çıkarıyor furmark yaptim hala calisiyo gpu %98 de gpu vram %13 de çalışıyor furmark testi boyunxa ara ara ötmeye devam ediyor kartta problem olabilir mi yada duzeltmenin bi yolu var mı

Ekler

• IMG_20250730_220830.webp
    IMG_20250730_220830.webp
    1.5 MB · Hit: 11
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,709
Üyeler
184,968