Kasadan Gelen Cızırtı Sesi

Reaksiyon skoru
102
Merhaba, sistem boşta çalışırken kasadan cızırtı sesi geliyor. Neyden kaynaklı olabilir? Zararı var mıdır?

ses dosyası link : https://drive.google.com/file/d/1XQSUq7809nDekKPQZRMk3JeS34fmZSMt/view?usp=drive_link

@HacıSOFU fikrini almak isterim hocam. müsaitsen bakabilir misin?
coil whine gibi duruyor coil whinenin bileşenlere bir zararı yoktur bobinlerden gelen seslerdir eğer boştayken geliyorsa servise gönderin yük altında geliyorsa sorun yaratmaz.

coil whine gibi duruyor coil whinenin bileşenlere bir zararı yoktur bobinlerden gelen seslerdir eğer boştayken geliyorsa servise gönderin yük altında geliyorsa sorun yaratmaz.
coil whine olduğuna emin olsam sorun etmeyeceğim aslında. boştayken geliyor evet.

coil whine olduğuna emin olsam sorun etmeyeceğim aslında. boştayken geliyor evet.
imzanızdaki sistem iste red devilden geleceğini hiç sanmam baya iyi ekran kartıdır psudan geliyor olabilir coil whineye benziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende red devil 7800xt alacaktım stoklar bitmişti 🥲

imzanızdaki sistem iste red devilden geleceğini hiç sanmam baya iyi ekran kartıdır psudan geliyor olabilir coil whineye benziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende red devil 7800xt alacaktım stoklar bitmişti 🥲
evet imzadaki sistem. oyundayken coil whine sesi var. red devilin dandiğine denk gelmiş olabilirim. kulaklıkla oyun oynadığım için dert etmiyorum.
sinir bozucu olan sistem boştayken bu sesin gelmesi. oyunda değilken kulaklık takmıyorum, rahatsız ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,246
Üyeler
175,009
Son üye
dalydaly25
Geri