Kasadan gelen koku

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar selam öncelikle
bugün akşam saatleri monitorüm de uzunlamasına ölü piksel oldu resimdeki gibi
ondan sonra yaklaşık 1 saat önce kasamdan kablo yanık kokusu gelmeye başladı
sizce sorun nedir?
monitorüm de birden ölü piksel çıkması ile kasadan koku gelmesi normal olduğunu düşünmüyorum

Ekler

• ölü piksel.webp
    ölü piksel.webp
    20 KB · Hit: 96
banada aynısı oldu aldıgın yere sor yada ısı değerlerine bak derım

Ekran kartı yanmış olabilir sürücü driver kendi sitesi kur nedeni ise driver yakmış olabilirsiniz.

anlık elektrik daşgaları oldu ise eğer sistem bileşenleri buna engel olana kadar belirli yolları tahribe uğratabilir. Bu ekran kartı ise eğer ekran kartından görüntü çıkışından monitörü de etkilemesi ile sonuçlanabilir. PSU kalitesinin önemi bu örnekle açıklanabilir hocam.

Ekran kartı yanmış olabilir sürücü driver kendi sitesi kur nedeni ise driver yakmış olabilirsiniz.
Sanmıyorum. Panelle ilgili bir sıkıntı sanırım. Televizyon, monitör tarzı ikincil bir ekrana yansıtıp durumu paylaşır mısınız ?

Zaminda oldu kasa koku gelirse ekran yanmış olabilir sadece ihtimal dedi ayrıca driver doğru sürücü yuklemese bilgisayar yanar?
Sanmıyorum. Panelle ilgili bir sıkıntı sanırım. Televizyon, monitör tarzı ikincil bir ekrana yansıtıp durumu paylaşır mısınız ?

Arkadaşlar selam öncelikle
bugün akşam saatleri monitorüm de uzunlamasına ölü piksel oldu resimdeki gibi
ondan sonra yaklaşık 1 saat önce kasamdan kablo yanık kokusu gelmeye başladı
sizce sorun nedir?
monitorüm de birden ölü piksel çıkması ile kasadan koku gelmesi normal olduğunu düşünmüyorum
benimde öyle bir şey başıma gelmişti kabloların dışındaki plastikler erimişti kasayı açtığımda ama nedenini bilmiyorum power değiştirdim ben öyle kurtuldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,608
Üyeler
190,064
Son üye
hrrEMRE
Geri