ses nerdeBilgisayarı kullanırken bazen anlık donuyor ve bu ses geliyor. Sonra normale dönüyor. Sesin ne olduğunu merak ettim veya bu anormal bir şey mi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
şimdi ekledim bir karışıklık olmuş kusura bakmayınses nerde
dvd okuyucu genelde aynı sesten 2 kere yapıyormuş şimdi kendimde ve diğer pclerde denedim hdd olma olasılığı biraz arttıDvd okuyucu gibi duruyor ses, Hdd'de olabilir sesin kaynağı.
nasıl anlayabiliriz hocamDvd okuyucu gibi duruyor ses, Hdd'de olabilir sesin kaynağı.
Bir sorunu yok aslında ama bu anlık anakarttan gelen dıt sesi oyunda önemli bir anda gelince can sıkabiliyor sadeceufak bir tık sesi geliyor anakarttan geliyor olabilir arkaplandan gelen gürültü okadar fazlaki sesi almak için ek uygulama yükledim google a %600 yaptım sesi fulledim çok çok az geliyor dvd den veya anakart tan geliyor olabilir pc de herhangi bir sorun var mı?
Post automatically merged:
dvd okuyucu genelde aynı sesten 2 kere yapıyormuş şimdi kendimde ve diğer pclerde denedim hdd olma olasılığı biraz arttı
gayet normal yaBilgisayarı kullanırken bazen anlık donuyor ve bu ses geliyor. Sonra normale dönüyor. Sesin ne olduğunu merak ettim veya bu anormal bir şey mi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
oyunda geliyorsa hdd olabilir ve sesi yakından alnasıl anlayabiliriz hocam
Bir sorunu yok aslında ama bu anlık anakarttan gelen dıt sesi oyunda önemli bir anda gelince can sıkabiliyor sadece
pc sinde bir anda ses gelmesi bence hiç normal değil knkgayet normal ya
ben net ses alamaıyorum kioyunda geliyorsa hdd olabilir ve sesi yakından al
pc sinde bir anda ses gelmesi bence hiç normal değil knk