Kasadan tıkırtı sesi geliyor?

mp4mert

80+
Reaksiyon skoru
26
Dostlar iyi günler geçen sene pc kasamdan yüksek sesli rahat bir şekilde arka odadakininde duyacağı şekilde bir tıkırtı sesi gelmekteydi ve bu durum 3 4 kere olmuştu daha sorna yazın kesildi ve şimdi bu durum tekrar oluyor pc 1 2 saat çalıştıkyan sonra acayip bir şekilde eskisi kadar olmasada bir tıkırtı sesi geliyor ve kasa harlet ettirince kesiliyor pc yi güzelce temizledim fanları vs bunun çözümü nedir yardımcı olursanız cok sevinirim :(

PSU' Fanını kontrol ettinizmi bendede ses geliyo

Ettim fakat bir sıkıntı yok gibi ve ilginç şekilde her sene kışın oluyor bu durum
Bende yeni olmaya başladı bilgisayarı açıyorum PSU fanından sesler geliyor birkaç dakika sonra kesiliyor yeni PSU bakıcam

Dostlar iyi günler geçen sene pc kasamdan yüksek sesli rahat bir şekilde arka odadakininde duyacağı şekilde bir tıkırtı sesi gelmekteydi ve bu durum 3 4 kere olmuştu daha sorna yazın kesildi ve şimdi bu durum tekrar oluyor pc 1 2 saat çalıştıkyan sonra acayip bir şekilde eskisi kadar olmasada bir tıkırtı sesi geliyor ve kasa harlet ettirince kesiliyor pc yi güzelce temizledim fanları vs bunun çözümü nedir yardımcı olursanız cok sevinirim :(
Dostum HDD Kullanıyor musun?

Yemin ederim bilmiyorum KALDLWLF
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen cevap verdiğimi nerden buldun
Mesaj yazılan konular forumun ana ekranında ilk başlarda görünüyor. Kimse mesaj yazmazsa o konu yavaş yavaş ana ekrandan kayboluyor.

Dostum HDD Kullanıyor musun?
HDD yuvasından çıkmış olabilir darbe veya taşıma yaparken hdd diskine zarar verebiliyoruz. Ben kasayı taşırken masaya vurdum ordan biliyorum. HDD içindeki disk tam yatay dönmeyince ses yapabiliyor. Bildiğin kürdan ve peçeteyle destek yaptım düzeldi. Benim için bu işe yaradı senin için yarar mı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj yazılan konular forumun ana ekranında ilk başlarda görünüyor. Kimse mesaj yazmazsa o konu yavaş yavaş ana ekrandan kayboluyor.
Bi konunun altında benzer konular var ya ordan gördüm herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,031
Üyeler
192,598
Son üye
tomahawky2z
Geri