Kasam ısındığı için yanında ki camı çıkarttım sorun olur mu ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,282
Kasam gereğinden fazla ısınıyordu aslında ekran kartı 70 derece işlemci 60 derece yükte ama kasamın camlarına el değmiyordu sıcaktan bende bir tanesini çıkardım ve buz gibi oldu için yaz sıcakları bitene kadar açık kalsın diyorum sizce bir sorun olur mu

Daha çok tozlanır onun dışında sorun olmaz

Yani sorun olsaydı zaten o camı oraya koymazlardı bence, geri takman daha mantıklı olacaktır kasanın içi savaş alanı değilse ya da kasan acayip dandik değilse. Ayrıca cam istediği kadar sıcak olabilir, ekran kartı üzerine de elini koyamazsın ne yapacaksın onu da mı sökeceksin? Ayrıca sıcaklıkların zaten gayet iyi. Boşu boşuna tozlanacak kasa.

Kasam gereğinden fazla ısınıyordu aslında ekran kartı 70 derece işlemci 60 derece yükte ama kasamın camlarına el değmiyordu sıcaktan bende bir tanesini çıkardım ve buz gibi oldu için yaz sıcakları bitene kadar açık kalsın diyorum sizce bir sorun olur mu
Arkadaşlar sineklik yaptıklarını söyledi istersenşz sizde yaparsınuz hem böcekten falan korur hemde tozdan

Yük altında aldığın dereceler gayet normal. O dereceler için camı çıkarıp tozlandırmaya değmez.

Sisteme zararı olmaz ama insana zararı olur.

Dostum normal derece.
Cami cikardin anda. Tüm Airflow, hava akimi yok ettin.

Aslında en iyisi. Ben sana bişey öneriyim mi manyak bi fikir bak. Kasanın ön arka yan alt üst her yerini sök knka. Sadece kasayı ayakta tutan çıtalar kalsın. E etrafına tülbent ger. Manyak fikir hem tozlanmaz hem de full hava akışı

Yani sorun olsaydı zaten o camı oraya koymazlardı bence, geri takman daha mantıklı olacaktır kasanın içi savaş alanı değilse ya da kasan acayip dandik değilse. Ayrıca cam istediği kadar sıcak olabilir, ekran kartı üzerine de elini koyamazsın ne yapacaksın onu da mı sökeceksin? Ayrıca sıcaklıkların zaten gayet iyi. Boşu boşuna tozlanacak kasa.
Şöyle diyeyim cama el vurulmuyor sucuk piserdi o derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yük altında aldığın dereceler gayet normal. O dereceler için camı çıkarıp tozlandırmaya değmez.
Ya içindeki parçalar serin ama kasa yanıyor sıcaktan el değmiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında en iyisi. Ben sana bişey öneriyim mi manyak bi fikir bak. Kasanın ön arka yan alt üst her yerini sök knka. Sadece kasayı ayakta tutan çıtalar kalsın. E etrafına tülbent ger. Manyak fikir hem tozlanmaz hem de full hava akışı
Mantıklı ben bunu denerim

gayet güzel dereceler sen 30 derece falanmı beklıyorusn?

gayet güzel dereceler sen 30 derece falanmı beklıyorusn?
hayır derccelere lafım yok ama kasa aşırı sıcak oluyor el değmiyor cama hatta evdekiler gördü iyi cam catlamadi falan dediler o derece ısındı. Donanımların sıcaklığıyla sorunum yok kasanın içinde sıcak hava çıkamıyor onu çözemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,627
Üyeler
173,845
Son üye
dancobey
Geri