aga zıt yöne üflediğin halde nasıl çekiyor dumanı fanlar kaç rpm öyleArkadaşlar ben pc başında oyun oynarken veya bişeylerle uğraşırken sigara içiyorum hani 2 saat otursam 7 8 dal içiyorum kasamın önünde 3 fan var ve hepsi güçlü bi şekilde üflediğim dumanı içine çekiyor (kasanın zıt yönüne üflediğim halde de çekiyor )
sizce bu duman arkasından vesaire çıkar mı yoksa içine zarar verir mi ona göre kasayı aşağı almayı düşünüyorum
O sigara kokusu ve tozunu aklıma getirebiliyorum.Arkadaşlar ben pc başında oyun oynarken veya bişeylerle uğraşırken sigara içiyorum hani 2 saat otursam 7 8 dal içiyorum kasamın önünde 3 fan var ve hepsi güçlü bi şekilde üflediğim dumanı içine çekiyor (kasanın zıt yönüne üflediğim halde de çekiyor )
sizce bu duman arkasından vesaire çıkar mı yoksa içine zarar verir mi ona göre kasayı aşağı almayı düşünüyorum
@M-Q^GÖKTÜRK haklı la kuma mı gömdünüz la bilgisayarı rokdkdmrjdljdprmrldmldkfnbak hala konuşuyor eırokfşjdgsvredtfgjıkoşretfgoışj bu parçalar kum fırtınasından çıkmış
hocam bana cevap verip beni etiketlemişsiniz sanırım 1 hata oldu@M-Q^GÖKTÜRK haklı la kuma mı gömdünüz la bilgisayarı rokdkdmrjdljdprmrldmldkfn
Sanırımhocam bana cevap verip beni etiketlemişsiniz sanırım 1 hata oldu
Bilgisayarım ben den daha kıymetli şuan bu devir de. Bu arada benim monitörüme geliyor duman o sorun yaratır mı koku haricin de ?Adam kendi sağlığından evvel bilgisayarın sağlığını düşünüyor helal olsun.
ekranında delikler veya monitöründe fan yoksa sanmıyorum sıkıntı olacağınıBilgisayarım ben den daha kıymetli şuan bu devir de. Bu arada benim monitörüme geliyor duman o sorun yaratır mı koku haricin de ?
@DeveloperRedneck e cevap verip seni etiketlicektim ve senin haklı olduğunu söylicektimhocam bana cevap verip beni etiketlemişsiniz sanırım 1 hata oldu
@DeveloperRedneck e cevap verip seni etiketlicektim ve senin haklı olduğunu söylicektimhocam bana cevap verip beni etiketlemişsiniz sanırım 1 hata oldu