Kasama bir şey olmusmudur

Zırto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar PC kapalıydı fakat ana kartta güç vardı çünkü kulaklık mouse ışığı yanıyordu dışarda trafo patladı büyük ihtimalle elektrikler gitti sıkıntı olmusmudur birde PSU nün salterini kapattım o sıkıntı yapmaz dimi PSU Fsp hv pro

Arkadaşlar PC kapalıydı fakat ana kartta güç vardı çünkü kulaklık mouse ışığı yanıyordu dışarda trafo patladı büyük ihtimalle elektrikler gitti sıkıntı olmusmudur birde PSU nün salterini kapattım o sıkıntı yapmaz dimi PSU Fsp hv pro
Dostum eğer güç kaynağın kaliteli ise hiçbirşey olmaz merak etme kaliteli psularda fazla akım koruması oluyor parçalara zarar gelmiyor.

Dostum eğer güç kaynağın kaliteli ise hiçbirşey olmaz merak etme kaliteli psularda fazla akım koruması oluyor parçalara zarar gelmiyor.
Kaliteli diyorlar
Post automatically merged:

Birde trafo patladı ama PC de çok az güç vardı sadece mouse kulaklık ışığı yanıyordu PC kapalıydı korktum sarteli kapattım PC nin

Kaliteli diyorlar

Birde trafo patladı ama PC de çok az güç vardı sadece mouse kulaklık ışığı yanıyordu PC kapalıydı korktum sarteli kapattım PC nin
Bilgisayarın kapalı ise sorun olacağını sanmıyorum.

Kullandığın PSU' da 4 tane koruma var. Bir şey olmamıştır. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Bendede cok elektrikler gider sıkıntı olmasın birdaha icin rahat olsun Dersen :
Viko 6'lı Şok Akım Korumalı 1.5m Kablolu Çocuk Korumalı Grup Priz Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
(8 Lisini kullanıyorum, Kaliteli bir prizdir,Viko Panasonicin alt sirketi zaten)

Kullandığın psu güzel. Dandik Redrock'a, defalarca kez elektrik gitmesine rağmen bir şey olmadıysa sana da olmamıştır, için rahat olsun.

Kullandığın PSU' da 4 tane koruma var. Bir şey olmamıştır. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Evet olmamış şimdi açtım pc yi :D

Kullandığın psu güzel. Dandik Redrock'a, defalarca kez elektrik gitmesine rağmen bir şey olmadıysa sana da olmamıştır, için rahat olsun.
Peki anladım bu pc yi kapattıktan sonra psu nun şalterini indirsem her kapattıgımda sıkıntı olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,187
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri