Neler Yeni

Kasama nasıl ve hangi yöntemlerle internet bağlayabilirim

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bekleyin hocam şimdi, wireless 100 TL onun yerine adsl modem alıcaz, sonra aşağıdaki internetten kabloyla internet alıcaz, senin aldığın modeme internet yansıycak yani, iki tane modem iki tane internet access point yani
16 mb paketim var TT den,ikiside aynı hızı düşük pingle verir değil mi.Bu arada modem kapalı yerde duruyor.Aldığım Adsl modemden de bilgisayaramı bağlayacağım.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
16 mb paketim var TT den,ikiside aynı hızı düşük pingle verir değil mi.Bu arada modem kapalı yerde duruyor.Aldığım Adsl modemden de bilgisayaramı bağlayacağım.
Aldığın modemden aşagııdakı modemle ınternet aldıgın zaman kabvloyla kasana baglıyacaksın, hem modemınde olur (tt zaten ping sorunu olan bir internet ama oturduğun yere bağlı merak etme bişey olmaz)

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Aldığın modemden aşagııdakı modemle ınternet aldıgın zaman kabvloyla kasana baglıyacaksın, hem modemınde olur (tt zaten ping sorunu olan bir internet ama oturduğun yere bağlı merak etme bişey olmaz)
Nasıl kabloyla bağlayacağım ki,alt kattan üst kata döşemek gerekir.Ya da direk ethernet kablosu bağlanılabilir.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nasıl kabloyla bağlayacağım ki,alt kattan üst kata döşemek gerekir.Ya da direk ethernet kablosu bağlanılabilir.
Modemler kablosuzda bağlanabilir kabloluda iyice araştır yotube`da ben modem almanı öneririm wireless adaptör çok düşük hızlar verir belkide çekmez

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Modemler kablosuzda bağlanabilir kabloluda iyice araştır yotube`da ben modem almanı öneririm wireless adaptör çok düşük hızlar verir belkide çekmez

Bu internetime kablosuz olarak bağlanabilirmi,buna kablo takıp bilgisayara bağlayabilirmiyim.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5

Bu internetime kablosuz olarak bağlanabilirmi,buna kablo takıp bilgisayara bağlayabilirmiyim.
Evet bağlarsın.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Evet bu bir access point olabilir ama deiğim gibi araştır

Top Bottom