Neler Yeni

kasama nasıl wifi bağlarım

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
yaklaşık 1 yıl öcne kasa aldım o zamandan beri kablolu kullanıyorum biliyorum kablolu daha iyi diyeceksiniz evet öyle ama wifi a geçmem lazım toplama kasa ne yapabilirim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Usb wifi adaptörü kullanabilirsiniz.

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
yaklaşık 1 yıl öcne kasa aldım o zamandan beri kablolu kullanıyorum biliyorum kablolu daha iyi diyeceksiniz evet öyle ama wifi a geçmem lazım toplama kasa ne yapabilirim
internette kablosuz yapabilen usb adaptörler var onlara bakabilirsin ben şahsen 3 sene onları kullandım pingden dolayı kabloluya geçtim

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Anakarta monteli wifi kartları var. Harici olarak satılıyor fakat anakartina uygun olanı bulman gerek. Veya @Zapt 'ın da dediği gibi USB olarak da var fakat antenli olması yararına olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatana onlardan almaya gitmiştim çalışan bence kablolu al bunlardan alırsan pişman olursun iade etmek istersin demişti mantıklı gelmişti bende kablo almıştım ama anakarta montekli wifi kartları daha mı iyi olur ne olduğunu bilmişyorumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom