Existentia
80+ Silver
hata olarak mı gözüküyor
hocam kırmızı hata X şeklinde gözüken bir kayıt var mı kapanmadan hemen önce falanUyarı olarak gözüküyordu
amazon Türkiye mi yoksa yurtdışından mı hocamAmazondan alınma sıfır kapalı kutu almıştım ama 2.el. garantisi halas devam ediyor da nasıl göndereceğim
o zaman Türkiye garantilidir ürünün yetkili servisine gönderebilirsiniz en azından kesin emin olursunuz daha da emin olmak için şüpheli olan ekran ve ramleri de servise göndermeyi düşünebilirsiniz malumunz pek sorunun çözmek için ipucu yokAmazon Tr
Hocam güvenli modda ekran kartı driverları kaldırdım ve Windows kendi kendine driver kurmasını da engelledim. Şu an 3 saattir yeniden başlatmıyor ama sorun bu kadar basit değildir diye düşünüyorum . Ama işlemci testinde 4200mhz ye çıkmıyor garip şekilde anlayamadım.o zaman Türkiye garantilidir ürünün yetkili servisine gönderebilirsiniz en azından kesin emin olursunuz daha da emin olmak için şüpheli olan ekran ve ramleri de servise göndermeyi düşünebilirsiniz malumunz pek sorunun çözmek için ipucu yok
hocam işlemciden kaynaklanan sorunlarda da mavi ekran yemeden resetlenme yaşanabiliyor ama işlemci hızınızda mı bir sorun varHocam güvenli modda ekran kartı driverları kaldırdım ve Windows kendi kendine driver kurmasını da engelledim. Şu an 3 saattir yeniden başlatmıyor ama sorun bu kadar basit değildir diye düşünüyorum . Ama işlemci testinde 4200mhz ye çıkmıyor garip şekilde anlayamadım.