Selam dostlar,
Malum yaz geldi. Havalar ısındı. Kış ayında sistem dizerken soğutucumun yaz aylarında da iyi performans vereceğini sanıyordum fakat istediğim gibi olmadı. İşlemci boşta 50 derecelerde geziyor...
1500₺ bandında çift kule hava soğutucu arıyorum
Şu anki soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C
İşlemci: R5 7600
Anakart: Asus Prime B650M-R
Kasa: Enermax StarryFort SF70F
Kasanın fotosunu görüyorsunuz. Egzoz fana değmeyecek şekilde çift kule soğutucu var mı? Çünkü doğal olarak daha fazla alan kaplıyorlar o yüzden biraz tereddütte kaldım
Phantom Spirit daha iyi diye biliyorum bundan![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
çok iyi soğutuyor kampanyayla bedavaya geliyor
RGB olmayanı eledim hocam. Görüntüde performans kadar önemli olmasa da bile yine de önemli. Diğer ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca Thermalright Phantom Spirit ile karşılaştırıldığında hangi taraf daha iyidir?![]()
Thermalright Frozen Magic 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yüksek mukavemetli akrilik üst kapak, ayna yüzey elektrokaplama yansıtma işlemi kullanırwww.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 Sıvı Soğutucu
Hem su bloğu hem de fanlar, desteklenen anakart yazılımı ile kontrol edilebilen ve senkronize edilebilen adreslenebilir RGB aydınlatma ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
thermalright modellerine bakabilirsiniz çok güzel modeller var![]()
Thermalright Frozen Prism 240 ARGB Sıvı Soğutucu
Her su bloğu ince işlenmiş ve boyanmış Alüminyum kasa ile birlikte gelir, plastikten daha fazla koruma ve dokunuş sunar.www.gaming.gen.tr
o konuda tam net bi bilgiye sahip değilim ve bunun gibi baya bı çok model var siteye girip seçmenizi öneririm begendiginizi YouTube testlerine bakarsınız aklınıza yatarsa alırsınız hocam.RGB olmayanı eledim hocam. Görüntüde performans kadar önemli olmasa da bile yine de önemli. Diğer ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca Thermalright Phantom Spirit ile karşılaştırıldığında hangi taraf daha iyidir?
Hocam arada kaldım, siz olsanız hangisini seçerdiniz?..o konuda tam net bi bilgiye sahip değilim ve bunun gibi baya bı çok model var siteye girip seçmenizi öneririm begendiginizi YouTube testlerine bakarsınız aklınıza yatarsa alırsınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sitede 240 mm sıvı soğutucu yazmayı unutmayın hocam.
thermalright aqua elit olurdu muhtemelen kasam siyahsaHocam arada kaldım, siz olsanız hangisini seçerdiniz?..