Yardım Kasama uygun hava soğutma arıyorum

hocam phantom spirit alırsanız uğraşmazsınız fakat eğer sıvı isterseniz arkadaşın dediği marka iyi bir marka
Yani hocam 2k bandında phantom spirit'den daha iyi hava soğutma yok mu onu soruyorum.

Selam dostlar,
Malum yaz geldi. Havalar ısındı. Kış ayında sistem dizerken soğutucumun yaz aylarında da iyi performans vereceğini sanıyordum fakat istediğim gibi olmadı. İşlemci boşta 50 derecelerde geziyor...
1500₺ bandında çift kule hava soğutucu arıyorum

Şu anki soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C
İşlemci: R5 7600
Anakart: Asus Prime B650M-R
Kasa: Enermax StarryFort SF70F

Kasanın fotosunu görüyorsunuz. Egzoz fana değmeyecek şekilde çift kule soğutucu var mı? Çünkü doğal olarak daha fazla alan kaplıyorlar o yüzden biraz tereddütte kaldım

çok iyi soğutuyor kampanyayla bedavaya geliyor

thermalright modellerine bakabilirsiniz çok güzel modeller var

thermalright modellerine bakabilirsiniz çok güzel modeller var
RGB olmayanı eledim hocam. Görüntüde performans kadar önemli olmasa da bile yine de önemli. Diğer ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca Thermalright Phantom Spirit ile karşılaştırıldığında hangi taraf daha iyidir?

RGB olmayanı eledim hocam. Görüntüde performans kadar önemli olmasa da bile yine de önemli. Diğer ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca Thermalright Phantom Spirit ile karşılaştırıldığında hangi taraf daha iyidir?
o konuda tam net bi bilgiye sahip değilim ve bunun gibi baya bı çok model var siteye girip seçmenizi öneririm begendiginizi YouTube testlerine bakarsınız aklınıza yatarsa alırsınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitede 240 mm sıvı soğutucu yazmayı unutmayın hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
o konuda tam net bi bilgiye sahip değilim ve bunun gibi baya bı çok model var siteye girip seçmenizi öneririm begendiginizi YouTube testlerine bakarsınız aklınıza yatarsa alırsınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitede 240 mm sıvı soğutucu yazmayı unutmayın hocam.
Hocam arada kaldım, siz olsanız hangisini seçerdiniz?..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri