Neler Yeni

Kasamdaki ön 3 fan yanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muammer Can Yıldırım
SA arkadaşlar ben kasanın açma kapama düğmesinin yanındaki R tuşu ile kasamın fanlarındaki renk modlarını yönetıyodum 3-4 saniye basılı tuttum sonra beyaz ışık azcık yanıp yanıp sönuyor nasıl eski haline gelcek

Thermaltake Versa J25 650W 80+ Rgb 3X120MM Fan Tempered Glass Pencereli Oyuncu Kasası Kasa Ve Psu

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
SA arkadaşlar ben kasanın açma kapama düğmesinin yanındaki R tuşu ile kasamın fanlarındaki renk modlarını yönetıyodum 3-4 saniye basılı tuttum sonra beyaz ışık azcık yanıp yanıp sönuyor nasıl eski haline gelcek

Thermaltake Versa J25 650W 80+ Rgb 3X120MM Fan Tempered Glass Pencereli Oyuncu Kasası Kasa Ve Psu
Tekrar 3-5 saniye basılı tut.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,894
İsim
Metehan Akyalı

THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Burda Genel Bakış kısmında Abdullah Hacıgül kasayı incelemiş. 12.30'da başlıyor dakika.
Fakat sizin R tuşu ile ilgili herhangi bir bilgi vermemiş.
Fakat kasayla gelen sanırım tam izlemedim ama 2 tane kontrolcüsü varmış.
O kontrolcüleri takıp kullanabilirsiniz belki.
Bir izleyin derim.
Birde Thermaltake Versa J23 TG kasa RGB LED rengi değiştirme | Technopat Sosyal @RevDeisDou bu şekilde çözmüş.
Bir inceleyin isterseniz.

Not: Anladığım kadarıyla yanlış kablolama müzdaribisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom