anonim0101
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36
- İsim
- Talha
Arkadaşlar videodaki gibi ekranımda görüntü hareketi olunca( mouse hareket ettirince veya hareketli bir reklam oynadığında) bir cızırtı geliyor. Çoğunlukla tarayıcıda ama onun dışında oyunlardada oluyor. Bunun sebebi ne olabilir aldığım günden beri var umursamadım ama aşırı can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Parçalarımın garantisinin bitmesine çok az kaldı sorun nedir garantiye göndermeliyim. Sesin hangi parçadan geldiğini tam anlayamıyorum ama sanırım işlemciden geliyor. Sürekli olan bir şey değil bazen oluyor bazen olmuyor bazen kısık ses oluyor bazen çok. Şimdi fark ettim foruma nasıl video atabilirim video atılmıyor. İlk olarak buna yardımcı olursanız videoyu hemen göndereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drive a yükleyip link atsam uygun mudurArkadaşlar videodaki gibi ekranımda görüntü hareketi olunca( mouse hareket ettirince veya hareketli bir reklam oynadığında) bir cızırtı geliyor. Çoğunlukla tarayıcıda ama onun dışında oyunlardada oluyor. Bunun sebebi ne olabilir aldığım günden beri var umursamadım ama aşırı can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Parçalarımın garantisinin bitmesine çok az kaldı sorun nedir garantiye göndermeliyim. Sesin hangi parçadan geldiğini tam anlayamıyorum ama sanırım işlemciden geliyor. Sürekli olan bir şey değil bazen oluyor bazen olmuyor bazen kısık ses oluyor bazen çok. Şimdi fark ettim foruma nasıl video atabilirim video atılmıyor. İlk olarak buna yardımcı olursanız videoyu hemen göndereceğim.