Anakart ve Kasa modelini yazarsanız yardımcı olabilirim belki...başlıkda gördügünüz gibi ama bi türlü cözemedim yardım edrseniz teşkür edrim
Anakart ve Kasa modelini yazarsanız yardımcı olabilirim belki...
kasa uzerınde kontrolcu warmıGameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Gaming Kasa
asus prıme b450m-k2
Mesaj otomatik birleştirildi:
GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Gaming Kasa
asus prıme b450m-k2
kasa uzerınde kontrolcu warmı
hocam onada basıyorum degişmiyorfoto dan anakart dakı gırısler bellı olmuyor amam sıtesınden baktıgımde argb destegının olmadıgı yazıyor
reset tusunun yanındakı dugmeden degısmıyormu
olmassa argb kontrolcu alman lazım
kontrolcu almalısın ozamanhocam onada basıyorum degişmiyor
bu arda argb kontrolcu nerden ala bilrim öneriniz varmı acbafoto dan anakart dakı gırısler bellı olmuyor amam sıtesınden baktıgımde argb destegının olmadıgı yazıyor
reset tusunun yanındakı dugmeden degısmıyormu
olmassa argb kontrolcu alman lazım
bu arda kontrolcu alcaksam ne için var o tuş acbakontrolcu almalısın ozaman
Hazır sistem olarak mı aldınız yoksa sadece kasa olarak mı ?GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Gaming Kasa
asus prıme b450m-k2
Mesaj otomatik birleştirildi:
GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Gaming Kasa
asus prıme b450m-k2
hazır sistem olarak aldım ama ben döstürcüyü bulamadım acba benmi körümHazır sistem olarak mı aldınız yoksa sadece kasa olarak mı ?
Anakartınız argb desteklemiyor, dönüştürücü ile sorunu çözebilirsiniz.
Ama hazır sistem olarak almışsanız dönüştürücü takılmış ve kablo reset tuşu ile anakarta başlanmıştır. Kabloları kontrol edebilirsiniz...
ARGB Denetleyici, 5V 3 Pin ARGB Ürünü SATA Güç Kaynağı Denetleyicisi PC Fanları Soğutucular DIY ARGB Cihazları Için Taşınabilir Işık Şeridi Uzaktan Kumanda (BLACK) https://amzn.eu/d/4EYOTpLhazır sistem olarak aldım ama ben döstürcüyü bulamadım acba benmi körüm
öyle bişey kasanın icinde yok ama ben alsam tr den ne kadar önerdiniz bi tane varmıARGB Denetleyici, 5V 3 Pin ARGB Ürünü SATA Güç Kaynağı Denetleyicisi PC Fanları Soğutucular DIY ARGB Cihazları Için Taşınabilir Işık Şeridi Uzaktan Kumanda (BLACK) https://amzn.eu/d/4EYOTpL
Bu tip bir şey Kasa içinde olabilir, bir bakın isterseniz...