Neler Yeni

kasamı aldıgımdan beri arbg leri calışmıyor

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
öyle bişey kasanın icinde yok ama ben alsam tr den ne kadar önerdiniz bi tane varmı
Şöyle söyleyeyim, itopya kurulu olarak gönderdiyse mutlaka anakart bağlantısını yapmıştır bir şekilde...Fan ve argb bağlantısını yapıyor çünkü... kargo esnasında kablo yerinden çıkmış olabilir. Fan kablolarının nerede birleştiğini tespit etmek lazım. Fan kabloları kaç pimli veya molex mi? Bunları bilmek lazım. Kasanın sitesinde bununla ilgili bir bilgi yok. Fan bağlantılarını bilirsek ona göre kontrolcü söyleyebiliriz...
Bir kaç resim bizim fikir sahibi olmamızı sağlar...

xlor 6457

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan inan
Şöyle söyleyeyim, itopya kurulu olarak gönderdiyse mutlaka anakart bağlantısını yapmıştır bir şekilde...Fan ve argb bağlantısını yapıyor çünkü... kargo esnasında kablo yerinden çıkmış olabilir. Fan kablolarının nerede birleştiğini tespit etmek lazım. Fan kabloları kaç pimli veya molex mi? Bunları bilmek lazım. Kasanın sitesinde bununla ilgili bir bilgi yok. Fan bağlantılarını bilirsek ona göre kontrolcü söyleyebiliriz...
Bir kaç resim bizim fikir sahibi olmamızı sağlar...

Ekler

• IMG-20240614-WA0005.jpg
    IMG-20240614-WA0005.jpg
    120.6 KB · Hit: 15
  • IMG-20240614-WA0004.jpg
    IMG-20240614-WA0004.jpg
    112.7 KB · Hit: 13
  • IMG-20240614-WA0003.jpg
    IMG-20240614-WA0003.jpg
    140.8 KB · Hit: 12

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Bağlantı doğru , sorun yok gibi. Soldan ilk 2 kabloyu diğerlerinden ayırın. (Soldaki siyah ve ikinci olan beyaz molex 'i) sonra tekrar aynı şekilde takın. Gevşek Bağlantı olabilir. Eğer yine de argb yanmazsa, kasada üzerinde bulunan ışık tuşuna basılı tutun 10sn falan, bir de öyle deneyin...
Haber bekliyorum...

xlor 6457

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan inan
Bağlantı doğru , sorun yok gibi. Soldan ilk 2 kabloyu diğerlerinden ayırın. (Soldaki siyah ve ikinci olan beyaz molex 'i) sonra tekrar aynı şekilde takın. Gevşek Bağlantı olabilir. Eğer yine de argb yanmazsa, kasada üzerinde bulunan ışık tuşuna basılı tutun 10sn falan, bir de öyle deneyin...
Haber bekliyorum...
hocam dedikleriniz yaptım calışmıyor ama 10 sn fazla tutum yinede calışmıyor

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
hocam dedikleriniz yaptım calışmıyor ama 10 sn fazla tutum yinede calışmıyor
Reset tuşuna bağlanmış olabilir. Reset tuşu hangi işlevi yapıyor kontrol eder misin? Eğer reset yapmıyorsa argb bağlantısı oraya yapılmış olabilir. O zama reset tuşuna 10 sn basılı tutup kontrol etmeniz gerekecek...

xlor 6457

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan inan
Reset tuşuna bağlanmış olabilir. Reset tuşu hangi işlevi yapıyor kontrol eder misin? Eğer reset yapmıyorsa argb bağlantısı oraya yapılmış olabilir. O zama reset tuşuna 10 sn basılı tutup kontrol etmeniz gerekecek...
hocam az önce yaptım çalışmıyor yani yaptım hemen yine olmadı

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
hocam az önce yaptım çalışmıyor yani yaptım hemen yine olmadı
Sistem size geldiğinden beri hiç argb yanmadıysa itopya ile görüşüp yardım isteyebilirsiniz o zaman...
Belki de fanların argb leri arızalı.
Resimlerden anladığım kadarıyla bağlantıda sorun yok, ayrıca dönüştürücüye we ihtiyacınız yok. Itopya ile görüşmeniz gerekir diye düşünüyorum...

xlor 6457

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan inan
Sistem size geldiğinden beri hiç argb yanmadıysa itopya ile görüşüp yardım isteyebilirsiniz o zaman...
Belki de fanların argb leri arızalı.
Resimlerden anladığım kadarıyla bağlantıda sorun yok, ayrıca dönüştürücüye we ihtiyacınız yok. Itopya ile görüşmeniz gerekir diye düşünüyorum...
hocam sağlun yardım etiginiz için sizide yordum kusra bakmayın

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
hocam sağlun yardım etiginiz için sizide yordum kusra bakmayın
Estağfurullah, keşke çözebilseydik...
Ama dediğim gibi , Sistem size geldiğinden beri argb hiç çalışmadıysa itopya'dan destek isteyin...
Hayırlı akşamlar...

xlor 6457

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan inan
Estağfurullah, keşke çözebilseydik...
Ama dediğim gibi , Sistem size geldiğinden beri argb hiç çalışmadıysa itopya'dan destek isteyin...
Hayırlı akşamlar...
hocam ALLHA emanet olun iyi akşamlar yaparsam size biligi veririm artık

Top Bottom