Neler Yeni

Kasamı Değiştirmelimiyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
Arkadaşlar Rampage hero 650w 80+ Kasa kullanıyorum fanlar çok sesli çalışıyor ve psu yüke girince cızırdıyor bu kasayı değiştirmelimiyim ?

Değiştirmeyi düşündüğüm kasa :Thermaltake v200 tg 600w 80+

NOT: Arkadaşlar kasayı bir mağazadan almayacağım bir tanıdığımdan 600 tl ye alacağım yani öneri vs. çok pahalı demeyin. sadece sorduğum kasa yüke girince cızırdarmı 2 3 sene gidermi sistem ısınırmı onu soruyorum teşekkürler şimdiden :)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
O kasa+psu da pek iyi değil.
O psu ile cw yaşayanlar olmuş diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kasa+psu da pek iyi değil.
O psu ile cw yaşayanlar olmuş diye biliyorum.
Coilwhale ne demek sistemim ryzen 5 2600 msi gtx 1660 super gmaing x xpg gammix d30 8+8 ram bu sistemle yaşarmıyım cw ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Coilwhale ne demek sistemim ryzen 5 2600 msi gtx 1660 super gmaing x xpg gammix d30 8+8 ram bu sistemle yaşarmıyım cw ?
Yük altında belki olabilir
CW=Tiz bir ses gibi bir şey, bazen fazla bazen fan sesinin bastıracağı kadar az çıkar.
Ancak o bütçede daha iyi bir alternatif olmadığı için alınabilir.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Arkadaşlar Rampage hero 650w 80+ Kasa kullanıyorum fanlar çok sesli çalışıyor ve psu yüke girince cızırdıyor bu kasayı değiştirmelimiyim ?

Değiştirmeyi düşündüğüm kasa :Thermaltake v200 tg 600w 80+

NOT: Arkadaşlar kasayı bir mağazadan almayacağım bir tanıdığımdan 600 TL ye alacağım yani öneri vs. çok pahalı demeyin. sadece sorduğum kasa yüke girince cızırdarmı 2 3 sene gidermi sistem ısınırmı onu soruyorum teşekkürler şimdiden :)
almayı düşündüğün kasada hava sirkülasyonu olarak çok iyi durmuyor kullanmadım bilmiyorum kullanan arkadaşlar zaten yazar

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
almayı düşündüğün kasada hava sirkülasyonu olarak çok iyi durmuyor kullanmadım bilmiyorum kullanan arkadaşlar zaten yazar

CW=Tiz bir ses gibi bir şey, bazen fazla bazen fan sesinin bastıracağı kadar az çıkar.
Benim kasamdan oyunlara yüke girince bir cızırtı sesi geliyor ama ekran kartından mı psu dan mı anlayamıyorum
pcyi aldığımdan beri var pek umursamıyordum ama artık rahatsız etmeye başaldı pc yi 5 haziran 2020 de aldım garantisi devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve coil whine bilgisayar kapalıykende cızırtı sesi gelirmi benim kasamdan geliyor bilgisayar kapalıyken

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Benim kasamdan oyunlara yüke girince bir cızırtı sesi geliyor ama ekran kartından mı psu dan mı anlayamıyorum
pcyi aldığımdan beri var pek umursamıyordum ama artık rahatsız etmeye başaldı pc yi 5 haziran 2020 de aldım garantisi devam ediyor

Ve coil whine bilgisayar kapalıykende cızırtı sesi gelirmi benim kasamdan geliyor bilgisayar kapalıyken
psu dan geliyordur yüksek ihtimalle ama çözümü varmıdır varsa nedir bilmiyorum

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.

Kapalıyken gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
Top Bottom