kasa kadar ağır birşeyi kedinin düşüreceğini sanmıyorum ama kasayı yançevirip duvara doğru yaslayabilirsinArkadaşlar Evde kedi var ve kasa masanon üstünde duruyor ben evde yokken falan dusurur diye korkuyorum bunu nasıl sabitleyebilirim
duvara sabitlemene gerek yok kasanı camlı taraf öne gelecek şekilde çevir ve sonra duvara doğru yaslaŞöyle diyim sana masa ikili ve birleşik kasa tam ortada durcak duvara falan nasıl sabitlerim bilemiyorum
Düşüreceğini sanmıyorum fakat içiniz rahat değilse duvar tarafına doğru kasayı verin ya da kasayı yerde kullanınArkadaşlar Evde kedi var ve kasa masanon üstünde duruyor ben evde yokken falan dusurur diye korkuyorum bunu nasıl sabitleyebilirim
Öylede dusurur benim kedi aşırı haraketli Cinsi tekir oldugu için her şeyi yere falan fırlatıyor kasanın üstünde falan tepiniyorduvara sabitlemene gerek yok kasanı camlı taraf öne gelecek şekilde çevir ve sonra duvara doğru yasla
Maşallah selam söyleyin bendenÖylede dusurur benim kedi aşırı haraketli Cinsi tekir oldugu için her şeyi yere falan fırlatıyor kasanın üstünde falan tepiniyor
Hocam kasa ağır o zaman sizinBenim de masamın üstünde ve kedim var ittirip dusurebilecegini zannetmiyorum dostum. Yani benim ki en azından düşüremiyor
Hocam kasa pek ağır değil zaten küçük bir kasaHocam kasa ağır o zaman sizin
Onu bilemem o zaman hocam benim ki bazen ellerini kasanın üstüne doğru atıyor sonra geri iniyorİttirmek değil üstüne falan atlarken dusurur birde ustunde tepiniyor
Bu kasayı sabitlemem için falan bir alet yokmudur acaba ?Hocam kasa pek ağır değil zaten küçük bir kasa
MSI MAG FORGE 100R kullanıyorum ben
Onu bilemem o zaman hocam benim ki bazen ellerini kasanın üstüne doğru atıyor sonra geri iniyor