Neler Yeni

Kasamı sabitlemek istiyorum

Zırto

80+ Bronze
Arkadaşlar Evde kedi var ve kasa masanon üstünde duruyor ben evde yokken falan dusurur diye korkuyorum bunu nasıl sabitleyebilirim

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Arkadaşlar Evde kedi var ve kasa masanon üstünde duruyor ben evde yokken falan dusurur diye korkuyorum bunu nasıl sabitleyebilirim
kasa kadar ağır birşeyi kedinin düşüreceğini sanmıyorum ama kasayı yançevirip duvara doğru yaslayabilirsin

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa kadar ağır birşeyi kedinin düşüreceğini sanmıyorum ama kasayı yançevirip duvara doğru yaslayabilirsin
Şöyle diyim sana masa ikili ve birleşik kasa tam ortada durcak duvara falan nasıl sabitlerim bilemiyorum

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Şöyle diyim sana masa ikili ve birleşik kasa tam ortada durcak duvara falan nasıl sabitlerim bilemiyorum
duvara sabitlemene gerek yok kasanı camlı taraf öne gelecek şekilde çevir ve sonra duvara doğru yasla

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Düşüreceğini sanmıyorum fakat içiniz rahat değilse duvar tarafına doğru kasayı verin ya da kasayı yerde kullanın

Zırto

80+ Bronze
duvara sabitlemene gerek yok kasanı camlı taraf öne gelecek şekilde çevir ve sonra duvara doğru yasla
Öylede dusurur benim kedi aşırı haraketli Cinsi tekir oldugu için her şeyi yere falan fırlatıyor kasanın üstünde falan tepiniyor

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,838
İsim
Eren Yeager
Benim de masamın üstünde ve kedim var ittirip dusurebilecegini zannetmiyorum dostum. Yani benim ki en azından düşüremiyor

Zırto

80+ Bronze

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Zırto

80+ Bronze
Benim de masamın üstünde ve kedim var ittirip dusurebilecegini zannetmiyorum dostum. Yani benim ki en azından düşüremiyor
İttirmek değil üstüne falan atlarken dusurur birde ustunde tepiniyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,838
İsim
Eren Yeager

Zırto

80+ Bronze
Hocam kasa pek ağır değil zaten küçük bir kasa
MSI MAG FORGE 100R kullanıyorum ben

Onu bilemem o zaman hocam benim ki bazen ellerini kasanın üstüne doğru atıyor sonra geri iniyor
Bu kasayı sabitlemem için falan bir alet yokmudur acaba ?

Top Bottom