Neler Yeni

Kasamı satıyorum ne kadara satmalıyım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berke Can Turan
Kanka madem o kadar biliyorsun niye konu açtın söylesene merak ettim
brom ben biliyorum demedim ki dolaba bi girip bakar mısın 1050ti sistemlere 10 k yazmış adamlar deli gibi de satıyor, ben bunu burdaki anaokullulara uyup 7 ye 8 e mi vereyim, hadi vermeyi geç birden herkes niye boş yapmaya başladı onu anlamadım

rıza baba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berke Can Turan

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
brom ben biliyorum demedim ki dolaba bi girip bakar mısın 1050ti sistemlere 10 k yazmış adamlar deli gibi de satıyor, ben bunu burdaki anaokullulara uyup 7 ye 8 e mi vereyim, hadi vermeyi geç birden herkes niye boş yapmaya başladı onu anlamadım
1050ti 10k ya koyan adam sence satabiliyor mu o fiyata o zaman sen 15k ya koy benim sistem 30k mı ediyor o.O2 Max 2. el cahil kafa

Aderal

80+ Bronze
8.5/9 civarına koyup pazarlıkla 8e kadar satarsın gibi geliyor

mythrowib

80+ Silver
Herkes boş yapmıyor ederini söylüyor senin gibi vatan pc kafali insanlar değiller sen git yaz 12 k satabiliyormusun bakalım

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
10k yazıyolar diye 10k mı oluyor sistem fiyatları. Senin sisteminin ederi olanı söylüyorlar.

Bünyamina

80+ Platinum
USLUBUNA dikkat et ve dediklerimizi dinle canım kardeşim orada öyle fiyat yazdı diye 10k ya satabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun bilmeyen etmeyen senin gibi insanlar alır o da alırsa tabi fiyatlar ortada

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
üslubunu düzeltsen boş muhabbet olmazdı :D biz 30k desek 30kya mı koyacaksın? bizim dediğimizi yapmak zorunda değilsin kanka

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
sana veriyim brom hediyelerim de olur yanında hem sağlam bi klavye yollarım sana 24 saat boş yaparsın elini yormaz ne dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 k brom en az
İstemez para toplayıp bir reklam basalım sana 15k ya sat sen o sistemini üstüne klavye gönderelim sen de git forumdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berke Can Turan
Kanka bilgisayarin iyi olunca ve ekran kartın 3 fanli olunca +5 k olmuyor bu forumda kimseye böyle deme hakkın yok sistemin ederi 8k zaten ne anlatiyon sen
brom ne bu 3 fanlı takıntısı yav, adamlar letgoda 1660ti sanıp yazıyorlar diye rog strix olduğunu belirttim öylece ben artı 1 fan 5 k ediyor mu yazdım niye okudğunuzu anlamıyorsunuz

mythrowib

80+ Silver
sana veriyim brom hediyelerim de olur yanında hem sağlam bi klavye yollarım sana 24 saat boş yaparsın elini yormaz ne dersin

10 k brom en az
Trolleme forumu kanka beğenmiyorsan gidebilirsin o sistemi kimse 12k ya almaz git yaz bakalım kaç kişi almak istiyor

brom ne bu 3 fanlı takıntısı yav, adamlar letgoda 1660ti sanıp yazıyorlar diye rog strix olduğunu belirttim öylece ben artı 1 fan 5 k ediyor mu yazdım niye okudğunuzu anlamıyorsunuz
Tamam yaz sen istediğin fiyata alan olursa söyle

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Zaten düzgünce istişare etseydin bizimle ona göre ayarlanırdı atarlı atarlı saçma bir üslubun olunca sonuç bu olur tabi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom