Hocam kasa toplama. Markasını modelini bilmiyorum fakat herhangi bir yerde anakartta falan yazıyorsa açıp bakabilirimmarka modelı ne ıse aratarak bulabılırsın mesela
Anakartta değilde kasanın kutusu varmi sende 2.elmi aldin urunleriHocam kasa toplama. Markasını modelini bilmiyorum fakat herhangi bir yerde anakartta falan yazıyorsa açıp bakabilirim
2.el aldım hocam kasanın arka tarafını falan fotoğraf çekebilirim istersenizAnakartta değilde kasanın kutusu varmi sende 2.elmi aldin urunleri
Olur güzel olur peki kasanın içindeki psu kasayami ait yoksa başka birindenmi aldiniz2.el aldım hocam kasanın arka tarafını falan fotoğraf çekebilirim isterseniz
Olur güzel olur peki kasanın içindeki psu kasayami ait yoksa başka birindenmi aldiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bana önden yandan tam görünecek şekilde fotoğraf atabilirsen fotoğraf olarak sorgulayıp bulabilirim belki
Hocam bilemiyorum 2.el almıştım. Fotoğrafları gönderimOlur güzel olur peki kasanın içindeki psu kasayami ait yoksa başka birindenmi aldiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bana önden yandan tam görünecek şekilde fotoğraf atabilirsen fotoğraf olarak sorgulayıp bulabilirim belki
Resimlerden pek bir sonuca varamadım ama size şöyle izah edeyim anakartin monte edildiği vidalar bakarak anlayabilirsinizMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bilemiyorum 2.el almıştım. Fotoğrafları gönderim